15 Μαΐου 2017

Καβγάδες στο Survivor: Αγγελόπουλος εναντίον Μάριου και όλοι κατά Σπαλιάρα!


Ο Αγγελόπουλος ζήτησε το λόγο από τον Μάριο για μια έκφραση που του φάνηκε προκλητική, ενώ όλοι οι Διάσημοι τα έβαλαν με τον Σπαλιάρα που δήλωσε πως έχει τη μέση του και δεν έπαιξε


Μπαρούτι μυρίζει η παραλία των δύο ομάδων του Survivor, καθώς Μαχητές και Διάσημοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μετά το αγώνισμα που μεταδόθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Οι Μαχητές επικράτησαν με σκορ 10-7, το έπαθλο όμως ήταν μάλλον ό,τι καλύτερο έχουμε δει έως τώρα στο ριάλιτι και η ήττα στους Διάσημους έφερε γκρίνια. Εχασαν εκτός από πίτσες, κρουασάν, μπάρες δημητριακών και μια νύχτα σε μια υπερπολιτελή βίλα, με όλες τις ανέσεις.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μάτι να γυαλίζει ζήτησε το λόγο από τον Μάριο για μια κουβέντα που είπε, όμως το θέμα δεν έληξε εκεί.

Στο στόχαστρο των ζωχαδιασμένων Διάσημων βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας που πανηγύρισε με την ψυχή του το έπαθλο, κάνοντας τούμπες στο νερό, όπως είπαν οι αντίπαλοί του, ενώ λίγο πριν είχε δηλώσει τραυματίας και είχε πει πως τον πονούσε η μέση του. Αυτό θεωρήθηκε προσβολή προς τους αντιπάλους, με τον Γιώργο Χρανιώτη να λέει πως «σήμερα κέρδισαν οι Μαχητές, αλλά έχασε ο Σπαλιάρας» και τον Κοκκινάκη έξαλλο να του λέει: «Ντροπή σου»!