16 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία-Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση-Μπάχαλο στο συμβούλιο!

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στη μία πλευρά, στεναχώρια στην άλλη…

Περίπατο έκαναν οι Διάσημοι στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, καθώς πήραν τη νίκη απέναντι στους Μαχητές με 10-3.


Ο αγώνας ήταν παράσταση για έναν ρόλο, καθώς οι Διάσημοι πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του επάθλου ασυλίας. Οι Μαχητές ισοφάρισαν σε 3-3 στην αρχή, ωστόσο, με 7-0 σερί οι Διάσημοι έφτασαν στον τελικό τους στόχο.


Υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιάννης Σπαλιάρας, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Σάρα Εσκενάζυ!

Ποιοι κέρδισαν την ατομική ασυλία και πώς ψήφισαν;
Οι Μαχητές έχασαν στο σημερινό αγώνισμα του Survivor από τους Διάσημους με 10-3 και κλήθηκαν να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους στο συμβούλιο του νησιού.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μέσα από την κάλπη, είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας με πέντε ψήφους. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενους Σάρα Εσκενάζυ και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αντίστοιχα.


Δείτε στο βίντεο τι είπαν οι τρεις υποψήφιοι…


Ξέσπασμα Σπαλιάρα κατά Διασήμων! «Καραγκιοζιλίκια, ξεκατίνιασμα, μηδέν επίπεδο»

«Η άλλη ομάδα όποτε χάνει τους φταίμε εμείς για κάποιο λόγο, αντί να τους φταίει η ομάδα τους. Χθες λέγανε διάφορα…».
Μετά τον άνευ προηγουμένου καβγά στο Survivor μεταξύ των δύο ομάδων, ο Γιάννης Σπαλιάρας γι’ ακόμα μία φορά μίλησε κατά των πρώην συμπαικτών του.

«Η άλλη ομάδα όποτε χάνει τους φταίμε εμείς για κάποιο λόγο, αντί να τους φταίει η ομάδα τους. Χθες λέγανε διάφορα “δεν αντέχει, λίγο ακόμα, θέμα χρόνου”, πανηγυρίζουν όπως θέλουν, κάνουν ότι θέλουν κι εμείς δε μπορούμε να πανηγυρίζουμε τίποτα. Έχουν χάσει τη χαρά του παιχνιδιού, έχουν πολλά νεύρα, πέρα από την Ευρυδίκη. Συγγνώμη που πήραμε τα καλά έπαθλα, ξέρουμε ότι πονάει, αλλά δεν φταίμε εμείς που είμαστε καλοί. Καραγκιοζιλίκια, μηδέν επίπεδο, ξεκατίνιασμα. Λυπάμαι, στεναχωριέμαι… Χάθηκε η χαρά του παιχνιδιού για μία πίτσα, για ένα κρέας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε…



Επίθεση μισθοφόρου σε Αγγελόπουλο! «Το θεωρώ προσβλητικό να μου λέει…»

Μετά το τέλος του αγωνίσματος στο Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί θεώρησε, όπως είπε ο ίδιος, ότι τον πρόσβαλε.

«Θα διαφωνήσω με τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας που είπαν ότι το ήθελαν κάποιοι πιο πολύ. Εμένα με θλίβει ιδιαίτερα να κρατάω το σκοινί να δίνουν όλη την ψυχή μου και να ακούω τον Γιώργο, όταν έπαιζα με τον Μπο να λέει “κράτα, δεν αντέχει άλλο”. Το θεώρησα πολύ προσβλητικό αυτό! Είναι πολύ προσβλητικό για μένα, δεν το έχω πει σε κανέναν. Ίσως το είχα κάνει στα πρώτα αγωνίσματα στη Λάουρα και είχα τσακωθεί με την Ευρυδίκη και ζήτησα προσωπικά συγγνώμη. Όλη η ομάδα έδωσε την ψυχή της και δεν αρμόζει τέτοιο πράγμα να πει για κανέναν συμπαίκτη μου», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Δεν θυμάμαι να το είπα, αλλά αν το είπα δεν βρίσκω κάτι το προσβλητικό σε αυτό. Είναι εμψυχωτικό για τον συμπαίκτη μου. Άρα δεν νομίζω να τον πρόσβαλλα και ούτε είχα τέτοια πρόθεση».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους…



Μπάχαλο στο συμβούλιο! Ο Σπαλιάρας έδωσε… στεγνά τον Κοκκινάκη για τις ψηφοφορίες!

Κοκκινάκης: «Είναι ντροπή σου… Στο ξαναλέω γι άλλη μια φορά, είναι ντροπή σου».

Στον τελευταίο καβγά μεταξύ των δύο ομάδων του Survivor, ο Κώστας Κοκκινάκης είχε χαρακτηρίσει ανήθικο τον Γιάννη Σπαλιάρα. Από τότε, το γνωστό μοντέλο μιλάει συνέχεια κατά του πρώην αθλητή κι έχει αναφέρει αρκετές φορές πως εκτός από φαγητό μαγειρεύει και ψηφοφορίες.

Αναφέρεται ειδικά τότε που, όπως είχε πει και ο Ορέστης Τσανγκ, ο Κοκκινάκης και η Λάουρα Νλαργες ψήφισαν ο ένας τον άλλον, προκειμένου να μπει στην ψηφοφορία και ο Λάμπρος Χούτος.

«Δεν δέχομαι ειδικά από τον Κώστα το ότι δεν τηρώ τα fair play και προσβάλλω, που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα, ενώ ήξερε ότι ο Χρανιώτης θα ψηφίσει τη Λάουρα από την ατομική ασυλία και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη. Ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με τον Αγγελόπουλο και αλληλοψήφιστηκαν με τη Λάουρα για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και να βγει και ο Λάμπρος Χούτος. Πράγμα που τελικά τους βγήκε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο του Survivor…