15 Μαΐου 2017

Survivor: Θάψιμο Αναγνωστόπουλου – Βασάλου σε Αγγελόπουλο: «Είχε και παλιότερα τέτοιες εκρήξεις…»

Αναφερόμενοι στα όσα έγιναν μετά την νίκη τους στον αγώνα επάθλου στο Survivor και τον έντονο καβγά τους με τους Διάσημους, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε και για την στάση του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Ή μιλάς για την ομάδα σου ή δεν μιλάς για την ομάδα σου. Αποφάσισε. Αυτό πάει να πει ότι το έχεις δίπορτο. Τη μία αντιπροσωπεύεις την ομάδα σου και την άλλη όχι» και λίγο αργότερα ο ίδιος διευκρίνισε:


«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν λίγο εριστικός σήμερα. Του εξήγησα κάποια πράγματα με παραδείγματα και αυτό που δεν μου άρεσε ήταν που κάποια στιγμή θέλει να πει «εγώ και η ομάδα μου» κι όταν του έλεγα για κάποιον άλλο συμπαίκτη του μου έλεγε μη μου απαντάς εμένα για αυτόν, μίλα μου για εμένα. Δεν μπορεί να έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ή μιλάς για την ομάδα σου, ή δεν μιλάς για την ομάδα σου.

Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος στάθηκε στον έντονο εκνευρισμό που βγάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους αγώνες…

«Γενικά τον τελευταίο καιρό βλέπω τον Γιώργο να έχει έναν έντονο εκνευρισμό, ειδικότερα όταν υπάρχουν ήττες και καμιά φορά στον πάγκο. Την προηγούμενη φορά είδα που φώναζε στην Ευρυδίκη. Δεν ξέρω για ποιον λόγο αρχίζει και βγάζει αυτόν τον εαυτό. Και παλιότερα είχε κάτι τέτοιες εκρήξεις.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός που φέρνει νίκες και ότι η ομάδα του δεν τον βοηθάει σε αυτό ή ότι χάνει μεγάλα έπαθλα, που είναι λογικό, κι εγώ έχω νευριάσει. Αλλά εντάξει, ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά. Ο Γιώργος βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό έχει μια ένταση συνεχόμενη, έχει πολλά νεύρα. Δεν ξέρω με τι έχει να κάνει αυτό. Πρέπει να το λύσει ή με την ομάδα του ή με τον εαυτό του.»