18 Μαΐου 2017

Survivor Ελλάδα-Μογγολία: Αυτή είναι η μογγόλα που χτυπάει τις αντιπάλους της! Ποιοι είναι οι μογγόλοι που θα παίξουν σήμερα με τους Έλληνες!

H Sabriye Şengül είναι 29 ετών και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει σοβαρό λόγο να φοβάται...

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor δεν θα είναι συνηθισμένο. Διάσημοι και Μαχητές δεν θα παλέψουν μεταξύ τους για κάποιο έπαθλο, αλλά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους εναντίον της τουρκικής ομάδας. Ποιος θα νικήσει στο Survivor Ελλάδα Τουρκία;


Από την ελληνική ομάδα, σήμερα στο Survivor θα διαγωνιστούν οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κώστας Κοκκινάκης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ. Αυτοί είναι οι επτά παίκτες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους. Η ομάδα της γειτονικής χώρας, όμως, δεν είναι μια συνηθισμένοι ομάδα. Κάποιες φορές, η κατάσταση στο Survivor της Τουρκίας έχει βγει εκτός ελέγχου κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Ποια είναι η παίκτρια που πρέπει να φοβάται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

H Sabriye Şengül είναι 29 ετών, πυγμάχος της εθνικής ομάδας της Τουρκίας. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μποξ το 2006 και συνέχισε σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι το 2015. Έχει εκπροσωπήσει την Τουρκία σε πάρα πολλά ευρωπαϊκά τουρνουά και δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς. Έχει χρυσή ζώνη. Παρ’ όλα αυτά είναι πάρα πολύ αστεία και αυθόρμητη και γι’ αυτό τη συμπαθεί το κοινό. Έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση αρκετές φορές, αλλά δεν έχει φύγει από το παιχνίδι.

Ωστόσο, η Sabriye Şengül έχει και ένα άλλο, βασικό χαρακτηριστικό. Όταν χάνει, βγαίνει εκτός εαυτού και δε διστάζει ακόμα και να χτυπήσει τις αντιπάλους της! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…


Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ότι Μαχητές και Διάσημοι θα πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους παίκτες του Survivor, επικράτησε ενθουσιασμός. Οι δύο ελληνικές ομάδες θεώρησαν θετικής αυτή την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς θα μπορέσουν σε περίπτωση που νικήσουν να γιορτάσουν όλοι μαζί για το έπαθλο τους. Αυτή η νίκη όμως, σύμφωνα με τις διαρροές, δεν θα έρθει απόψε για τη χώρα μας.

Αυτοί είναι οι “σκληροτράχηλοι” Τούρκοι που θα παίξουν σήμερα με τους Έλληνες!

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές…
Το σημερινό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να είναι ξεχωριστό. Διάσημοι και Μαχητές δεν θα παλέψουν για κάποιο έπαθλο φαγητού, επικοινωνίας ή ασυλίας, αλλά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να νικήσουν τους παίκτες της τουρκικής ομάδας.

Ποιοι είναι όμως οι παίκτες του τουρκικού Survivor; Δείτε τους στο βίντεο παρακάτω…