15 Μαΐου 2017

Το Twitter τρολάρει Μπαλαούρα και αναζητά απεγνωσμένα τη... φρουρά της Βουλής!

«Πιο αργή και από τη Λάουρα η φρουρά της Βουλής», «Με μια αναπάντητη στο Everest θα είχαν έρθει κατευθείαν», μερικά από τα σχόλια των χρηστών


Οι απαράδεκτες σκηνές που σημειώθηκαν σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο, μετά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια είχαν και μία... αστεία πλευρά, τουλάχιστον σύμφωνα με ορισμένους χρήστες του διαδικτύου.

Οι επίμονες εκκλήσεις του Μάκη Μπαλαούρα που προήδρευε της σημερινής συνεδρίασης να προσέλθει η φρουρά για να οδηγήσει έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, έπεσαν μάλλον στο κενό, αφού τελικά δεν εμφανίστηκε κανείς και ο Κασιδιάρης έφυγε μόνος του.

Ωστόσο, το επίμονο «Φρουρά! Φρουρά! Φρουρά!» του κ. Μπαλαούρα έκανε πολλούς χρήστες του Twitter να αναρωτιούνται πού είναι τελικά η φρουρά και να τρολάρουν αλύπητα την κάπως... μουδιασμένη αντίδρασή της.

Η ατάκα του κ. Μπαλαούρα - η οποία θύμισε σε κάποιους χρήστες το επίμονο «Αθηνά! Αθηνά!» της Τζένης Καρέζη από το «Δεσποινίς Διευθυντής» - συγκέντρωσε πλήθος σχολίων στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά...