Τι λέει το Παίδων για το ξεφτιλίκι να μη βρουν ότι ο 10χρονος έχει σφαίρα στο κεφάλι


[Δηλ. ρε παλικάρια αν σας έρθει κάποιος με σφαίρα στην κοιλιά θα περιμένετε να πεθάνει για να βρει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε; Όχι ότι θα σώζονταν το παιδάκι αλλά ρε μπούφοι δεν είδατε τα αίματα στο κεφάλι;]

Λέγοντας ότι ασχολήθηκαν αποκλειστικά με την προσπάθεια ανάνηψης του 11χρονου παιδιού δικαιολογούν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία το γεγονός ότι δεν είδαν ότι το παιδί είχε σφαίρα στο κεφάλι.


Συγκεκριμένα, η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει ότι ο άτυχος 11χρονος,  διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», διασωληνωμένος, χωρίς σφυγμό και με αμφοτερόπλευρη μυδρίαση.

«Άμεσα ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία ανάνηψης, η οποία αν και εφαρμόσθηκε για 50 λεπτά, απέβη άκαρπη. Ο χρόνος κατά τον οποίο το παιδί παρέμεινε στην αίθουσα ανάνηψης των Επειγόντων Εξωτερικών Ιατρείων αναλώθηκε αποκλειστικά στην προσπάθεια ανάνηψης και όχι στη διερεύνηση αιτίας θανάτου, η οποία αποτελεί αντικείμενο έρευνας από ιατροδικαστή, όπου και παραπέμφθηκε», καταλήγει η ανακοίνωση.
Τι λέει το Παίδων για το ξεφτιλίκι να μη βρουν ότι ο 10χρονος έχει σφαίρα στο κεφάλι Τι λέει το Παίδων για το ξεφτιλίκι να μη βρουν ότι ο 10χρονος έχει σφαίρα στο κεφάλι Reviewed by Dexi Extrem on 19:38 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: