ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ! «Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έπρεπε να έχει παραιτηθεί για τον 11χρονο»

Για το χάος στην περιοχή του Μενιδίου ευθύνεται ο δήμαρχος Αχαρνών, αλλά και η Ελληνική Αστυνομία, τόνισε ο συνδικαλιστής και αντιπρόσωπος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δ. Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος.


«Να μην κοροϊδευόμαστε. Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ο δήμος τι συμβαίνει στην περιοχή. Αν έχει ζητήσει βοήθεια της αστυνομίας και δεν έχει πάει να εξαρθρώσει την εγκληματική οργάνωση στους καταυλισμούς, ποιος έχει την ευθύνη; Είναι ευθύνη της αστυνομίας στα όρια του ηθικού αυτουργού», τόνισε ο κ. Κρικέτος, μιλώντας στον Real Fm για τον τραγικό θάνατο του 11χρονου αγοριού, που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, την ώρα σχολικής γιορτής, το βράδυ της Πέμπτης.

«Η Δυτική Αττική είναι άτυχη, καθώς δεν έχει κάποιον επώνυμο στην περιοχή, αλλά απλούς πολίτες, με αποτέλεσμα η περιοχή να εγκαταλειφθεί. Εδώ πουλάνε τα ναρκωτικά, όπως οι φούρνοι το ψωμί» τόνισε ο κ. Κρικέτος.
Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε. «Χάθηκε ένα παιδί, πότε παραιτείται κάποιος;» αναρωτήθηκε.
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ! «Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έπρεπε να έχει παραιτηθεί για τον 11χρονο» ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ! «Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έπρεπε να έχει παραιτηθεί για τον 11χρονο» Reviewed by Dexi Extrem on 15:17 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: