09 Ιουνίου 2017

Βρετανία: Μια 15χρονη και ο φίλος της δολοφόνησαν την μητέρα και την αδερφή της

Η Κιμ Έντουαρντς και το αγόρι της Λούκας Μάρκχαμ οργάνωσαν και εκτέλεσαν την δολοφονία της μητέρας και της αδερφής της κοπέλας, τον περασμένο Απρίλιο του 2016 στην περιοχή Spalding του νομού Lincolnshire.


Οι δύο έφηβοι θεωρούνται πως είναι οι νεότεροι διπλοί δολοφόνοι στην ιστορία της Αγγλίας. Σκότωσαν την μητέρα Ελισάβετ Έντουαρντς και την κόρη της Κέιτ, την ώρα που οι τελευταίες κοιμόντουσαν στο σπίτι τους.

Το δικαστήριο άκουσε την ομολογία του αγοριού, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του και είπε πως χρησιμοποίησαν κοφτερά κουζινομάχαιρα προκειμένου να διαπράξουν τους φόνους. Επίσης, δήλωσε ότι μαχαίρωσε τα δύο θύματα στον λαιμό όσο αυτά κοιμόντουσαν.

Οι δύο δράστες, που το δικαστήριο αποκάλεσε καινούργια υπόθεση Μπόνι και Κλαιντ, αμέσως αφού δολοφόνησαν τις δύο γυναίκες, έκαναν σεξ, στην συνέχεια έκαναν μπάνιο μαζί, και τέλος παρακολούθησαν τις ταινίες Twillight για να γιορτάσουν την βάρβαρη πράξη τους.

Οι δύο έφηβοι καταδικάστηκαν από το δικαστήριο με ποινή φυλάκισης 17μιση ετών. Κατά την διάρκεια της δίκης, ο εισαγγελέας είπε πως η υπόθεση έχει «κάποιους παραλληλισμούς με άλλες μοντέρνες εγκληματικές ιστορίες».

Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως είχαν μια «τοξική» σχέση και ότι συμπεριφέρθηκαν με αναίσθητο τρόπο αμέσως μετά τα δολοφονικά μαχαιρώματα.

Ο δικαστής είπε ότι «οι δολοφονίες ήταν βίαιες και είχαν την μορφή εκτέλεσης και ότι και τα δύο θύματα πρέπει να υπέφεραν πάρα πολύ κατά τα τελευταία λεπτά της ζωής τους».

Η Κιμ Έντουαρντς πάντως, αρνήθηκε την συμμετοχή της στις δολοφονίες και υποστήριξε πως πάσχει από μια ψυχική πάθηση που της αφαιρεί την ικανότητα να σχηματίζει λογικές κρίσεις.