ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΟΤΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΕ ΚΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΡΘΕ 2ος! Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κόρμπιν: Ανοίγει δρόμο για την Ευρώπη πέραν της λιτότητας

Εξαιρετική επιτυχία για το Εργατικό Κόμμα χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό του κατά 10 μονάδες, προσεγγίζοντας το 40%.


Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, η επίδοση του Εργατικού Κόμματος διέψευσε όλα τα προγνωστικά και τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες προεξοφλούσαν την ήττα του και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους Συντηρητικούς της Τερέζα Μέι.

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει την εξαιρετική καμπάνια του Τζέρεμι Κόρμπιν και του Εργατικού Κόμματος, η οποία επικεντρώθηκε στις κοινωνικές ανάγκες, στο κράτος πρόνοιας και τα δημόσια αγαθά. Σημειώνει, παράλληλα, πως κατάφερε να γυρίσει το κλίμα, εμπνέοντας τους πολίτες και ιδίως τη νέα γενιά.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει το Εργατικό Κόμμα και επισημαίνει πως η εκλογική επίδοσή του ανοίγει τον δρόμο για μία νέα Ευρώπη πέραν της λιτότητας.

«Απευθύνουμε τα συγχαρητήρια μας στο Εργατικό Κόμμα. Η εκλογική του επίδοση ανοίγει τον δρόμο για μια νέα Ευρώπη που θα αμφισβητήσει τον μονόδρομο της λιτότητας», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΟΤΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΕ ΚΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΡΘΕ 2ος! Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κόρμπιν: Ανοίγει δρόμο για την Ευρώπη πέραν της λιτότητας ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΟΤΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΕ ΚΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΡΘΕ 2ος! Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κόρμπιν: Ανοίγει δρόμο για την Ευρώπη πέραν της λιτότητας Reviewed by Dexi Extrem on 19:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: