12 Ιουνίου 2017

Βίντεο: Έκαναν τατουάζ στο μέτωπο τρομοκρατημένου έφηβου «κλέφτη» για να τον τιμωρήσουν

«Είμαι κλέφτης και αποτυχημένος». Με αυτή τη φράση θέλησαν να σημαδέψουν για πάντα δύο άνδρες έναν έφηβο από τη Βραζιλία, επειδή σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους προσπάθησε να κλέψει ένα ποδήλατο σε μια μικρή πόλη του Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για βασανισμό ανηλίκου, είναι ο tattoo artist Μέικον Γουέσλεϊ, που φαίνεται στο ανατριχιαστικό βίντεο να κάνει το τατουάζ στον τρομοκρατημένο 17χρονο, κρατώντας ακινητοποιημένο το κεφάλι του από τα μαλλιά.

Ο ίδιος ο Γουέσλεϊ ισχυρίζεται ότι έπιασε τον νεαρό επ' αυτοφώρω «να κλέβει το ποδήλατο ενός ανάπηρου πολίτη» κάτι που τον εξόργισε και αποφάσισε να του επιβάλει αυτήν την σκληρή τιμωρία. Τόσο ο ίδιος όσο και ο συνεργός του, ο οποίος τράβηξε τη σκηνή με κάμερα και ανέβασε κατόπιν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πείστηκαν από τις δικαιολογίες του νεαρού που προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι απλώς ήταν μεθυσμένος και «έπεσε» πάνω στο ποδήλατο.

Σύμφωνα με την κατάθεσή τους, αμέσως μετά το τατουάζ, άφησαν ελεύθερο τον 17χρονο να φύγει, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να εντοπίσει το θύμα τους, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Οι Αρχές εντόπισαν τους δύο άνδρες μετά από καταγγελία συγγενών του αγοριού, οι οποίοι είδαν το βίντεο στα social media και έσπευσαν να αναφέρουν το γεγονός στις αρχές, δηλώνοντας ταυτόχρονα την εξαφάνιση του νεαρού.



Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ