10 Ιουνίου 2017

Βίντεο: Δείτε τι έκανε ΠΣΕΚΑΖΜΕΝΟΣ πολιτικός πίσω από την πλάτη του Κόρμπιν ενώ εκείνος εκφωνούσε ομιλία

Τα τελευταία δύο 24ωρα σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για το Ukip, το ευρωσκεπτικιστικό και ακροδεξιό ΠΣΕΚΑΖΜΕΝΟ κόμμα της Βρετανίας, το οποίο δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία έδρα στις εκλογές της Πέμπτης.

Όπως είναι φυσικό, τα στελέχη του ακροδεξιού ΠΣΕΚΑΖΜΕΝΟΥ και ξενοφοβικού Ukip «το φυσάνε και δεν κρυώνει», έχοντας συνειδητοποιήσει ότι το κόμμα τους εκπλήρωσε τον σκοπό του με το Brexit, και πλέον η ακραία ρητορική του δεν πείθει - ευτυχώς - κανέναν.

Κάποιοι από τους υποψήφιους βουλευτές του Ukip μάλιστα δεν χειρίζονται και με τόση αξιοπρέπεια την ήττα τους και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ελάχιστο χρόνο που τους μένει στη δημοσιότητα προσπαθώντας να υπονομεύσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του υποψήφιου του Ukip στην περιφέρεια του Νορθ Ίσλινγκτον. Την ώρα που ο Τζέρεμι Κόρμπιν (ο οποίος "σάρωσε" στην περιοχή με 40.000 ψήφους) εκφωνούσε ευχαριστήρια ομιλία για την νίκη του, ο Κιθ Φρέιζερ έκανε τα... δικά του στο πίσω μέρος, αποδοκιμάζοντας τον ηγέτη των Εργατικών με γκριμάτσες. Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του Κόρμπιν μάλιστα ο Φρέιζερ σχημάτισε σιωπηρά - αλλά εμφατικά - με το στόμα του τις λέξεις «terrorist sympathiser» (υποστηρικτής τρομοκρατών), τον συνήθη χαρακτηρισμό που αποδίδει το Ukip στον Κόρμπιν για τις σχέσεις του με απελευθερωτικά κινήματα όπως το Σιν Φέιν και ο IRA.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, ακόμα κι αν δεν είχε «σαρώσει» στον Νορθ Ίσλινγκτον ο Κόρμπιν, ο Φρέιζερ θα απείχε πολύ ακόμη από την πολυπόθητη θέση στο κοινοβούλιο, αφού στην πραγματικότητα «τερμάτισε» όχι δεύτερος αλλά... πέμπτος, μετά τους Εργατικούς, τους Τόρις, τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και τους Πρασίνους.