09 Ιουνίου 2017

Βίντεο: Ακόμα ένα αποτυχημένο «κόλλα το» για τον Κόρμπιν μέσα στην ίδια μέρα!

Μπορεί ο επικεφαλής των Εργατικών να πλέει σε πελάγη ευτυχίας τις τελευταίες ώρες, χάρη στα ενισχυμένα ποσοστά που έλαβε στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει ένα πετυχημένο «high five» (το γνωστό... «κόλλα το») για να επισφραγίσει τον αναπάντεχο θρίαμβό του που διέψευσε τα προγνωστικά.


Η διεθνής πανηγυρική χειρονομία φαίνεται πως δυσκολεύει ιδιαίτερα τον Τζέρεμι Κόρμπιν, ο οποίος είχε το πρώτο του... fail «κόλλα το» λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε το χθεσινογραδινό exit poll.

Περιχαρής ο ηγέτης των Εργατικών, έσπευσε να συγχαρεί τα στελέχη του κόμματός του στο Ισλινγκτον Νορθ, μια περιφέρεια όπου έλαβαν πολύ υψηλά ποσοστά. Την ώρα όμως που πήγε να ανταλλάξει ένα high five με την Έμιλι Θόρνμπερι, την σκιώδη υπουργό Εξωτερικών του κόμματος, το χέρι του προσγειώθηκε κατά λάθος στο στήθος της.

Την άβολη σκηνή κατέγραψαν, όπως ήταν αναμενόμενο όλες οι κάμερες, με το βιντεάκι να γίνεται viral και να προσφέρει μια πιο ανάλαφρη «νότα» στη δραματική εκλογική αναμέτρηση!

Αρκετές ώρες αργότερα, μια ακόμη προσπάθεια του Κόρμπιν να ανταλλάξει ένα high five με έναν οπαδό των Εργατικών κατέληξε σε φιάσκο, αφού το χέρι του επικεφαλής των Εργατικών πέρασε και... δεν ακούμπησε από εκείνο του υποστηρικτή του.

Αν και αυτή τη φορά ο βαθμός δυσκολίας ήταν αυξημένος, αφού ο Κόρμπιν βρισκόταν σε κινούμενο όχημα, η αδυναμία του ηγέτη των Εργατικών να υπολογίσει πού ακριβώς πρέπει να πάει το χέρι του έχει προκαλέσει απίστευτη καζούρα στα social media.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι πού θα καταλήξει το... αδέσποτο χέρι του Κόρμπιν στην τρίτη - και φαρμακερή - προσπάθεια για ένα high five.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ