08 Ιουνίου 2017

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ-Κύπρος: Ο Άντρος Κυπριανού άδειασε τη βουλευτή του για τον Πάνο Καμμένο

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου είχε καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να «μαζέψει τους ανιστόρητους της κυβέρνησης του» - Αφορμή η αναγγελθείσα παρουσία του υπουργού Άμυνας σε συνέδριο για τον Γεώργιο Γρίβα στη Κύπρο


O ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού «άδειασε» τη βουλευτή του κόμματος του Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία είχε καλέσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να «μαζέψει τους ανιστόρητους της κυβέρνησης του», με αφορμή την αναγγελθείσα παρουσία του Πάνου Καμμένου σε συνέδριο για τον Γεώργιο Γρίβα στη Κύπρο.

Ο κ. Κυπριανού  ανέφερε πως θεωρεί «λανθασμένο ένας βουλευτής του ΑΚΕΛ να τοποθετείται εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης. Όποια και να είναι η κυβέρνηση, λίγος σεβασμός δεν φτάνει». Όταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται σε δήλωση της βουλευτού του κόμματος, Ειρήνης Χαραλαμπίδου, για τον Πάνο Καμμένο απάντησε καταφατικά τονίζοντας παράλληλα ότι διαφωνεί και με μέρος σχετικής ανακοίνωσης που είχε εκδοθεί από το ΑΚΕΛ.

Τελικώς στο συνέδριο για το Γρίβα δεν θα παραστεί ο κ. Καμμένος ούτε και ο Κύπριος ομόλογος του Χρ. Φωκαίδης. Ωστόσο το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ελλάδας.

Μανώλης Καλατζής
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ