20 Ιουνίου 2017

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΟΥΛΗ! Ερώτηση Αδωνι στη Βουλή: Επικοινώνησε ο Καμμένος με τον Γιαννουσάκη και αν ναι, τι είπαν;


[Και βέβαια μίλησε ο Καμμένος -και θα βρει μια δικαιλογία να πει- αφού το unfollow του Μαρινάκη δημοσίευσε τα sms και την ανάλυση κλήσεων (δείτε τα στο τέλος) του ισοβίτη Γιαννουσάκη ο οποίος παγίδευσε τον ηλίθιο Καμμένο προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι το αφεντικό του κυνηγιέται από τον ΣΥΡΙΖΑ... και μη νομίζετε ότι ο Καμμένος είναι κανάς έξυπνος και κατάφερε να γίνει ΥΕΘΑ... απλά ότι έγινε ΥΕΘΑ αποδεικνύει πόσο ηλίθιοι είναι οι Έλληνες για να τους κυβερνάει ένας Καμμένος, και όχι πόσο έξυπνος είναι ο ίδιος ο Καμμένος]

Επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, μετά το δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο καθώς ενέπλεξε τον Πάνο Καμμένο με συνομιλίες με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για την υπόθεση Noor 1, κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην επίκαιρή του ερώτησή του ο κ. Γεωργιάδης:

«Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την επικοινωνία του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένου με τον καταδικασθέντα σε ισόβια για εμπορία ναρκωτικών κ. Γιαννουσάκη, κατά παράβαση της διάκρισης των εξουσιών, όπως ορίζει το Σύνταγμα, όσο και του θεσμικού του ρόλου.
Ο κ. Καμμένος έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, άρα έχει ήδη συνομολογήσει την εξωθεσμική παρέμβασή του σε ποινική υπόθεση μεγάλης ηθικοκοινωνικής απαξίας.
Συνεπώς, ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Ο κ. Π. Καμμένος έχει επικοινωνήσει με τον κ. Γιαννουσάκη; Αν ναι, ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους;».



Δείτε και τα sms και την ανάλυση κλήσεων που δημοσίευσε το Unfollow του Μαρινάκη (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):