20 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Βραζιλία: Ο φίλαθλος που σάπισαν στο ξύλο κάφροι, δεν πέθανε αλλά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοκάρουν οι εικόνες από τα επεισόδια πριν από την ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ Κορίνθιανς και Κοριτίμπα, στη Βραζιλία.

Ενας άνδρας υπέστη τόσο άγριο ξυλοδαρμό από οπαδούς, που η αστυνομία πίστεψε ότι είναι νεκρός, αν και εκείνος δίνει ακόμη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν τα πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς στο γήπεδο της Κοριτίμπα έστριψαν σε λάθος σημείο. Οπαδοί της γηπεδούχοι είχαν στήσει ενέδρα και άρχισαν να πετούν πέτρες και ξύλα στα οχήματα. Κάποιοι, έβγαλαν τραβώντας από πούλμαν τον άτυχο Τζόναθαν Χοσέ Γκόμες Σούζα ντα Σίλβα και τον πέταξαν στον δρόμο.

Αμέσως μετά, άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον πατάνε στο κεφάλι. Η επίθεση που δέχθηκε ο οπαδός της Κορίνθιανς ήταν τόσο άγρια, που κάποιοι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας προσπάθησαν να σταματήσουν εκείνους που τον χτυπούσαν.

Αρχικά, θεωρήθηκε ότι ο άνδρας δεν άντεξε και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι πέθανε. Ομως, σύμφωνα με την Daily Mail, νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για τα επεισόδια, ενώ έξι ακόμη κατέληξαν στο νοσοκομείο.