09 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! «Ρουφάμε ο ένας το αίμα του άλλου κι είναι καλύτερο από σεξ» ισχυρίζεται ζευγάρι... βαμπίρ

«Καλύτερο από το σεξ» ισχυρίζεται ένα ζευγάρι από το Όστιν του Τέξας ότι είναι το αλλόκοτο σεξουαλικό φετίχ που αποτελεί τη βάση της παθιασμένης - και άκρως πρωτότυπης - ερωτικής σχέσης τους.

Η 20χρονη Lea, μοντέλο, και ο ο 31χρονος εραστής της, Tim, γνωρίστηκαν σε ένα φεστιβάλ βαμπιρικής θεματολογίας και αμέσως διαπίστωσαν ότι μεταξύ τους υπήρχε μια δυνατή χημεία που θα σφράγιζε τη ζωή τους. Ο δεσμός τους ξεκίνησε σαν μια φυσιολογική ρομαντική σχέση, ωστόσο σύντομα εξελίχθηκε σε κάτι διαφορετικό, με τους δύο εραστές να αρχίσουν να πειραματίζονται με εναλλακτικούς τρόπους ηδονής.

Σύντομα, το ζευγάρι που τρέφει ένα μάλλον νοσηρό ενδιαφέρον για τους βρυκόλακες, αποφάσισε να δοκιμάσει και κάποιες... βαμπιρικές πρακτικές στο κρεβάτι, οι οποίες ξετρέλαναν και τους δύο συντρόφους. Πλέον, η Lea και o Tim χρησιμοποιούν συνεχώς ξυράφια για να χαράζουν ο ένας το δέρμα του άλλου και να ρουφάνε αίμα, μια εμπειρία που - σύμφωνα με τους ίδιους - «δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο στον κόσμο».

 Όπως αποκαλύπτουν οι δύο εραστές στην Daily Mail, πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου είτε... απευθείας από την πηγή, είτε αντλώντας το αίμα με σύριγγα και χύνοντάς το σε ένα μεταλλικό κύπελλο.

«Όταν τρέφομαι με αίμα, η εμπειρία είναι εξίσου απολαυστική με το σεξ επειδή νιώθω ζωή και ενέργεια να με πλημμυρίζει. Δέχομαι αυτήν την ενέργεια στο σώμα μου και αισθάνομαι πιο δυνατός. Γνωρίζω το άτομο από το οποίο τρέφομαι πολύ πιο βαθιά απ' ό,τι θα μπορούσα να το γνωρίσω μέσα από τις λέξεις ή από την τρυφερότητα», εξηγεί ο 31χρονος, που εργάζεται ως ταρωμάντης.

Το ίδιο αισθάνεται και η Lea, η οποία μάλιστα... προτιμά την κατανάλωση αίματος από το σεξ. «Λαμβάνεις μέσα σου την ουσία του άλλου προσώπου και αυτό για εμένα αποτελεί την απόλυτη έκσταση. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι, το οποίο συζεί αυτήν την περίοδο και φροντίζει τον 3χρονο γιο του Tim, πρόκειται σύντομα να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή που θα σφραγιστεί - πώς αλλιώς; - με... αίμα.  Πάντως, παρά την απόφασή τους να δεσμευτούν, οι δύο εραστές έχουν συμφωνήσει ότι περιστασιακά θα επιτρέπουν ο ένας στον άλλον να τρέφονται και από άλλα άτομα, με την προϋπόθεση ότι πρώτα θα υποβάλλονται στις απαιτούμενες εξετάσεις για ηπατίτιδα και HIV.