13 Ιουνίου 2017

Σάλο προκάλεσαν με το καυτό φιλί τους οι δύο διάσημες πρωταγωνίστριες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πανέμορφη Σαρλίζ Θερόν προκαλεί και σαγηνεύει στην πολυσυζητημένη ταινία – θρίλερ «Atomic Blonde», ανταποκρινόμενη σε έναν απαιτητικό ρόλο, αλλά σε αρκετές ακατάλληλες σκηνές.


Η ηθοποιός υποδύεται μια μυστική πράκτορα της ΜΙ6 που επισκέπτεται το Βερολίνο της εποχής του Ψυχρού Πολέμου για να εξιχνιάσει τον θάνατο ενός συναδέλφου του.
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η ταινία έχει πολύ γυμνό, με την Θερόν να φλερτάρει την συμπρωταγωνίστριά της, Σοφία Μπουτέλα και να καταλήγει μαζί της στο κρεβάτι.


Αυτά μέχρι τώρα, που ήρθε στη δημοσιότητα μια ακατάλληλη στιγμή στην οποία, η ξανθιά πράκτορας φλερτάρει με την σέξι μελαχρινή σε ένα μπαρ, τα βλέμματα λένε πολλά και τα κορίτσια καταλήγουν στην τουαλέτα να φιλιούνται και να ερωτοτροπούν, πριν βγουν τα όπλα…


Η Σαρλίζ Θερόν έχει δηλώσει ότι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να υποδυθεί αυτόν τον ρόλο και να συμμετέχει σε λεσβιακές σκηνές, με την Σοφία Μπουτέλα να εμφανίζεται αρκετά πιο συντηρητική. «Αρχικά, ήμουν πολύ νευρική, αλλά η Σαρλίζ το έκανε όλο αυτό πολύ πιο εύκολο. Με βοήθησε πολύ. Είναι καταπληκτική».


Η ταινία κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο.