14 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Τίμησαν τα θύματα σε Μάντσεστερ και Λονδίνο στο φιλικό Γαλλία-Αγγλία (3-2) -Παρόντες Μακρόν και Μέι

Στο φιλικό της Γαλλίας με την Αγγλία στο Παρίσι, οι χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Σταντ Ντε Φρανς» τίμησαν τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ πριν λίγο καιρό.

Μάλιστα, στο γήπεδο βρίσκεται ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και η Πρωθυπουργός της Αγγλίας Τερέζα Μέι.


Οι θεατές τραγούδησαν όλοι μαζί το «Don't Look back in anger», το τραγούδι των Oasis που επανήλθε στην επικαιρότητα και έγινε «σύνθημα» έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο.


Λίγα λεπτά αργότερα, ο εθνικός ύμνος της Αγγλίας ακουγόταν από όλες τις πλευρές στις κερκίδες, ενώ οι στίχοι προβάλλονταν στη γιγαντοοθόνη.


Ματσάρα το Γαλλία-Αγγλία και νίκη 3-2 για τους Τρικολόρ!

Τεράστιο φιλικό στο Stade de France, όπου τα είχε όλα! Γκολ, αποβολή με... video, συγκινήσεις και τη Γαλλία να κερδίζει την Αγγλία με 3-2

H... κατάρα για τα «τρία λιοντάρια» συνεχίστηκε, αφού έμειναν χωρίς νίκη στο Παρίσι από το 1942! Τι και αν οι Τρικολόρ έπαιζαν με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο, κατάφεραν να κερδίσουν τους Αγγλους 3-2 στη φιλική πρόβα ενόψει… Μουντιάλ! Βέβαια, τα βλέμματα όλων ήταν και στις εξέδρες, όπου 80.000 Γάλλοι και Βρετανοί τραγουδούσαν «Don't Look Back in Anger» δείχνοντας έτσι πως ενωμένοι ξεπερνούν το σοκ των τρομοκρατικών επιθέσεων!

Σε αυτό το φιλικό είδαμε την Πρωθυπουργό της Βρετανίας να συμμετέχει στο... Κύμα, αλλά και τον διαιτητή να αποβάλλει τον Βαράν κάνοντας χρήση video!




Hταν η πρώτη αποβολή Γάλλου παίκτη σε φιλικό από το 1996 και τον Λεμπέφ (στο ματς με το Μεξικό). H Αγγλία προβλημάτισε έντονα με την αμυντική της λειτουργία και δέχθηκε τρία γκολ πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2012 (2-4 από Σουηδία). Ο Κέιν άνοιξε το σκορ στο 9', αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ήρθε στο 22' με τον Ουμτιτί. Στο 43' ο Χίτον προδόθηκε ξανά από την άμυνα με τον Σιντιμπέ να βάζει μπροστά στο σκορ τους Γάλλους! Γκολ με το καλημέρα της επανάληψης (48') για την Αγγλία! Ο Ντέλε Αλι ανατράπηκε από τον Βαράν, ο διαιτητής πήρε τη βοήθεια του video, έδειξε κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Ρεάλ και ο Κέιν πέτυχε το 2-2! Ο Μπαπέ είχε δοκάρι, αλλά ο  Ουσμάν Ντεμπελέ στο 78' διαμόρφωσε το 3-2!