ΓΝΩΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ! Καμία αυτοκριτική από τον Πολάκη: Ακολουθήσαμε την προβλεπόμενη διαδικασία για τον τραυματία της Λέσβου

Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα επείγον και ακολουθήσαμε την προβλεπόμενη διαδικασία, ισχυρίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί ο Γιώργος Βαληλής, που έχασε την σύζυγό του από τον σεισμό στη Λέσβο και τραυματίστηκε σοβαρά ο ίδιος, μεταφέρθηκε στην Αθήνα με το πλοίο της γραμμής, ώστε να εγχειριστεί στο ΚΑΤ.

Ο υπουργός δεν αντιλαμβάνεται τίποτα το επείγον στην περίπτωσή του, ως φαίνεται από όσα έγραψε στις 12:30 χθες τα μεσάνυχτα στο προφίλ του στο facebook, και αποφάσισε πως ορθά ακολουθήθηκε η «προβλεπόμενη διαδικασία», δηλαδή με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο πλοίο, να ταξιδέψει μόνος του ως τον Πειραιά και από εκεί με άλλο ασθενοφόρο (ο ίδιος καταγγέλλει πως περίμενε μία ώρα στο λιμάνι, ενώ ο υπουργός ισχυρίζεται πως το ασθενοφόρο τον περίμενε) να μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

Κατά την προσφιλή του συνήθεια μάλιστα, ο κύριος Πολάκης επιτίθεται στα ΜΜΕ που, όπως λέει, είναι «συμμορία εκτελεστών της διαπλοκής», καθώς «δυο μέρες ψάχνουν να βρουν κάτι να κατηγορήσουν την κυβέρνηση που επέδειξε ασύγκριτη ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού στη Λέσβο».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Αυτα δεν ειναι ΜΜΕ ειναι συμμορία εκτελεστών της διαπλοκής !!!!!
Δυο μέρες ψάχνουν για να βρουν κατι να κατηγορήσουν την κυβερνηςη που επέδειξε ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού στη Λεσβο (τέτοια που και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης αναγκάστηκαν να δώσουν Συγχαρητηρια)
ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ :
Κατηγορούν για αναλγησία την κυβερνηςη που άφησε να μεταφερθεί λέει μόνος του(!!!!) ο τραυματίας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για οριστική αντιμετώπιση λογω ειδικού χειρουργείου που έπρεπε να υποβληθεί ..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :
Ο ασθενης ειχε κάταγμα Κοτύλης που δεν μπορουςε να χειρουργηθεί στη Μυτιλήνη ,ήταν σταθερός ,δεν ήταν επείγον περιστατικό για να γίνει αεροδιακομιδή η πλωτή διακομιδή με το εκαβ ,δεν ειχε ανάγκη συνοδείας γιατρού .
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του εκαβ απο το νοσοκομείο του νησιού στο λιμάνι ,επιβιβάστηκε στο Καραβι της γραμμής και στον Πειραιά επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο του εκαβ και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπως ειχαν κανονίσει οι γιατροί απο τη Μυτιλήνη για να χειρουργηθεί προγραμματισμένα .
ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ !!!!
Γι αυτο οταν λέω βοθροκαναλα ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΕΙΚΗΣ !!!!

ΓΝΩΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ! Καμία αυτοκριτική από τον Πολάκη: Ακολουθήσαμε την προβλεπόμενη διαδικασία για τον τραυματία της Λέσβου ΓΝΩΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ! Καμία αυτοκριτική από τον Πολάκη: Ακολουθήσαμε την προβλεπόμενη διαδικασία για τον τραυματία της Λέσβου Reviewed by Dexi Extrem on 14:56 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: