Εχασε η κόρη της Μπριζίτ που ο ξεφτίλας Μακρόν είχε βάλει υποψήφια-Βγήκε ο δεξιός υποψήφιος [εικόνες]

Ο δήμαρχος και υποψήφιος βουλευτής της πόλης Τουκέ, όπου έχει το εξοχικό του και ψηφίζει ο Εμανουέλ Μακρόν, Daniel Fasquelle, εξελέγη εκ νέου βουλευτής και επικράτησε του κόμματος Μακρόν, και της Τιφέν Οζιέρ, κόρης της Μπριζίτ Μακρόν. Πρόκειται για μια ήττα άκρως συμβολική, αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

«Μας έλεγαν ξεπερασμένους, παλιομοδίτες, μακριά από την πραγματικότητα της αληθινής Γαλλίας. Μας έλεγαν δηλαδή ότι είμασταν για τα σκουπίδια. Αλλά αντέξαμε. Αντέξαμε την απίστευτη επικοινωνιακή πίεση σε εθνικό επίπεδο. Εδώ που θεωρείται κάστρο της «Δημοκρατίας εμπρός», σήμερα έγινε πάλι κάστρο της δεξιάς! Εμφανίστηκε εδώ ένα ντουέτο και κάποια που εμφανίστηκε ως αναπληρώτρια [η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν], αλλά ήταν η υποψήφια πραγματικά. Η επικοινωνιακή υπερέκθεση αυτής της αναπληρώτριας προκάλεσε ταραχή», δήλωσε ο δήμαρχος-βουλευτής της πόλης Τουκέ, ενώ μπροστά στο δημαρχείο είχε στηθεί γλέντι.

Η Μπριζίτ Μακρόν είχε μείνει την Κυριακή, 18 Ιουνίου, στο Τουκέ για να στηρίξει την υποψηφιότητα της κόρης της:


Η Τιφέν Οζιέρ είχε κάνει σκληρή προεκλογική εκστρατεία και έτυχε μεγάλης επικοινωνιακής ώθησης, αλλά έχασε την εκλογή.


Εχασε η κόρη της Μπριζίτ που ο ξεφτίλας Μακρόν είχε βάλει υποψήφια-Βγήκε ο δεξιός υποψήφιος [εικόνες] Εχασε η κόρη της Μπριζίτ που ο ξεφτίλας Μακρόν είχε βάλει υποψήφια-Βγήκε ο δεξιός υποψήφιος [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 11:09 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: