Τσίπρας πανηγυρίζει για τον Κόρμπιν... επειδή δεν συνετρίβη

Το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών σχολίασε με τρία tweets ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Προσπαθώντας να φέρει το αποτέλεσμα στα μέτρα του, ο κ. Τσίπρας άσκησε κριτική στις δημοσκοπήσεις που -όπως έγραψε ο πρωθυπουργός- πριν δύο μήνες είχαν αποφασίσει τη συντριβή των Εργατικών.
«Στις εκλογές όμως αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας αφήνοντας να εννοηθεί ποιο θα είναι το target group των ψηφοφόρων στο οποίο θα επιχειρήσει να βασιστεί για να διεκδικήσει την επανεκλογή του όποτε γίνουν εκλογές στην Ελλάδα.

«Εξαιρετικό το αποτέλεσμα του φίλου @jeremycorbyn. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και με την ευκαιρία του αποτελέσματος στις βρετανικές εκλογές επιτέθηκε στους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού, της λιτότητας και στον δεξιό λαϊκισμό.

Δείτε τα τουίτς του Αλέξη Τσίπρα για το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών:

Τσίπρας πανηγυρίζει για τον Κόρμπιν... επειδή δεν συνετρίβη Τσίπρας πανηγυρίζει για τον Κόρμπιν... επειδή δεν συνετρίβη Reviewed by Dexi Extrem on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: