11 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ από τον γάμο της Δούκισσας Νομικού με το γιο του κυρ Σάββα

Την Μύκονο, το νησί όπου γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια, επέλεξαν για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού και ο εκλεκτός της καρδιάς της, επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδωρίδης (γιος της γυναίκας του Κόκκαλη  από τον πρώτο της γάμο, αφού ο Κόκκαλης την έφαγε από τον κυρ Σάββα και σε αντάλλαγμα τον έχει βάλει στον Ολυμπιακό να ξεδίνει).

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην πολυτελή οικία του πατέρα του γαμπρού, κυρ Σάββα (είπαμε τον αποζημίωσε αδρά ο Κόκκαλης για τη γυναίκα που του έφαγε... κι έτσι ο κυρ Σάββας βρέθηκε με βίλα στη Μύκονο), στον Άγιο Ιωάννη. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης φορώντας κομψό γκρι κοστούμι με γιλέκο, γραβάτα και λευκό πουκάμισο, έφτασε στην εκκλησία στις 19.15, ένα τέταρτο πριν από την προκαθορισμένη ώρα του μυστηρίου.

Από νωρίς το απόγευμα, η βίλα είχε γεμίσει με λιμουζίνες που μετέφεραν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Η νύφη τήρησε το έθιμο και έφτασε στην εκκλησία με καθυστέρηση.
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους διακρίναμε τον Γιάννη Λάτσιο που έδωσε τις ευχές του στην Δούκισσα, την Μαριέττα Χρουσαλά με γάλαζιο φόρεμα και τον εφοπλιστή σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και φυσικά τον ΧΟΧΟΧΟ Πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη με τον Πετράκη.



Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι, μέσω της πρόσκλησης που απέστειλε στους καλεσμένους του, τους ενημέρωνε ότι αν επιθυμούν, αντί δώρου, μπορούν να κάνουν μια δωρεά υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες του ζεύγους με συγγενείς και φίλους, με φόντο τον Άγιο Ιωάννη.



Ποιος είναι ο γιος του κυρ Σάββα
Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.


Είναι από τους στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη και το Σεμπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά αναβαθμίστηκε σε διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης.

Από τον Ιανουάριου του 2014 είναι αντιπρόεδρος της Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Ιntrakat . Διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας

"Δημήτριος Σ. Θεοδωρίδης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος

O κ. Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διεθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το Μάρτιο 2012 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT ενώ το Ιανουάριο του 2014 ορίστηκε Β’Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της."



Είναι φανατικός Ολυμπιακός και αυτοί που τον γνωρίζουν, λένε ότι είναι ήρεμος, δε χάνει εύκολα την ψυχραιμία του ενώ είναι ιδιαίτερα ευγενικός.


Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και σιγά σιγά η αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Από τότε είναι αχώριστοι. Η αγάπη τους μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο δυνάμωνε και σήμερα ενώνονται ενώπιον θεού και ανθρώπων!