ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ο Καμμένος παραβιάζει το Σύνταγμα και το μισό ποινικό κώδικα

Δεν έχει υπάρξει παρόμοια περίπτωση στην ελληνική ιστορία ένας υπουργός να παρεμβαίνει σε εν εξελίξει ανακριτική διαδικασία μεταξύ της δικαιοσύνης και ενός ισοβίτη, δήλωσε σήμερα μιλώντας στον ραδιοφωνικόσταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο σκάνδαλο που εμφανίζει πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο, καθώς φέρεται να είχε συνομιλίες με ισοβίτη κρατούμενο, προκειμένου να ενοχοποιήσει συγκεκριμένο επιχειρηματία, τόνισε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν έχει θεσμική ιδιότητα να κάνει κάτι τέτοιο. Παράλληλα, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι παραβιάζει το Σύνταγμα το μισό ποινικό κώδικα και την ηθική.

Συμπλήρωσε ωστόσο πως η ΝΔ θα φέρει το θέμα στη Βουλή με ερώτηση που θα καταθέσει ο αρμόδιος Τομεάρχης, ενώ συμπλήρωσε ότι το ίδιο προτίθενται να κάνουν και άλλα κόμματα.

Στις δηλώσεις του κατέληξε λέγοντας ότι ο Πάνος Καμμένος και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθεση.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ο Καμμένος παραβιάζει το Σύνταγμα και το μισό ποινικό κώδικα ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ο Καμμένος παραβιάζει το Σύνταγμα και το μισό ποινικό κώδικα Reviewed by Dexi Extrem on 13:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: