17 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Κουρουμπλής: Δεν προκύπτει θέμα λαθρεμπορίου με το «τσιγαράδικο» της ΣΕΚΑΠ

Διευκρινήσεις για το «τσιγαράδικο» της ΣΕΚΑΠ έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.


«Συλλαμβάνονται διαρκώς πλοία με λαθραία και το Λιμενικό Σώμα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Σε ό,τι αφορά στα τσιγαράδικα, επειδή πολλά λέγονται για το συγκεκριμένο πλοίο θα ήθελα να δηλώσω πως έγιναν οι έλεγχοι και δεν διαπιστώθηκε ότι στα αμπάρια του είχε όπλα ή ναρκωτικά.

Τα τσιγάρα διαπιστώσαμε, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, ότι εξήχθησαν από τη ΣΕΚΑΠ στο Μαυροβούνιο με νόμιμο τρόπο» δήλωσε στο ραδφιόφωνιο του Alpha ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, τόνισε ότι η υπόθεση είναι στα χέρια του εισαγγελέα. «Εύκολα μας αρέσει να λέμε ‘υπάρχει αυτό, υπάρχει εκείνο’. Οι πληροφορίες που έχω εγώ, και από το τελωνείο, είναι ότι δεν προκύπτει θέμα λαθρεμπορίου. Τώρα έχουμε ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, διότι κάναμε πολύ περισσότερα από όσα φαντάζονται κάποιοι, γιατί ακριβώς θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και να έχουμε σαφή εικόνα. Η υπόθεση είναι στον εισαγγελέα. Άρα δεν χρειάζεται να κάνουμε υποθέσεις εργασίας», κατέληξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.