Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΝΔ -Ηταν φάρσα

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα που έχει τοποθετηθεί στα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτα και θα έσκαγε στις 13:34 δέχθηκε η ΕΛ.ΑΣ. στις 12:00 το μεσημέρι.


Τα γραφεία εκκενώθηκαν άμεσα ενώ έσπευσαν ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. με τα ειδικά σκυλιά. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που ερεύνησαν τον χώρο και τελικά δεν βρήκαν κάτι ύποπτο.

Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. είπε ακόμη ότι σε «δύο ώρες θα σας πάρω να σας πω και από ποιον είναι η βόμβα».

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, στην πρωινή σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους στενούς του συνεργάτες, απασχόλησε το ζήτημα της έξαρσης της εγκληματικότητας και η κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι.

Τα ίδια ζητήματα θα απασχολούσαν σύσκεψη που συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ, στα γραφεία του κόμματος, στην οποία θα έδιναν το παρών ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι βουλευτές Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος και Αθανάσιος Μπούρας, καθώς και οι δύο τελευταίοι διατελέσαντες υπουργοί Δημοσίας Τάξης επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας.
Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΝΔ -Ηταν φάρσα Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΝΔ -Ηταν φάρσα Reviewed by Dexi Extrem on 14:44 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: