19 Ιουνίου 2017

Θέμα Καμμένου έβαλε ο Θεοδωράκης σε Τσίπρα-Κοντονή: Δεν πάει άλλο με τις παρεμβάσεις υπουργών στη Δικαιοσύνη

Μια απρόσμενη συνάντηση έγινε στο μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε μέσα στο μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν δει τον Πρωθυπουργό με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr o επικεφαλής του Ποταμιού έβαλε θέμα υπουργικών παρεμβάσεων σε υποθέσεις που βρίσκονται υπό δικαστική έρευνα αναφέροντας το όνομα του Πάνου Καμμένου, μετά το δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο καθώς ενέπλεξε τον υπ. Αμυνας με συνομιλίες με ισοβίτη Γιαννουσάκη για την υπόθεση Noor 1.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Στ. Θεοδωράκης εξήγησε στον υπ. Δικαιοσύνης ότι υπάρχουν υποθέσεις εγκληματικής δραστηριότητας οι οποίες πρέπει να διαλευκανθούν, ωστόσο υπάρχει και το θέμα με τις παρεμβάσεις των υπουργών. Τόνισε μάλιστα ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες παρεμβάσεις που δεν γνωρίζουμε για την ώρα. Ο υπ. Δικαιοσύνης φέρεται να του απάντησε ότι ακούει την επισήμανση και πως είναι σημαντικό να δοθούν απαντήσεις στο πρώτο θέμα – στις εγκληματικές δραστηριότητες δηλαδή. Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανταπάντησε: «Ναι, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται με υπουργούς που θα σηκώνουν τα τηλέφωνα..

Μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε στις κάμερες: «Ο απρόβλεπτος κύριος Καμμένος, δημιουργεί προβλήματα στη χώρα. Να τον ελέγξει ο Πρωθυπουργός» αφήνοντας να εννοηθεί ότι έθεσε το θέμα και στον Αλέξη Τσίπρα.