15 Ιουνίου 2017

ΕΥΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ "Η ΕΛΛΑΣ" Θ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ! Προμαχώνας: Συνελήφθησαν τελωνειακοί από τη βουλγαρική αστυνομία

Tο απόγευμα της περασμένη Τρίτης έκλεισαν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα, καθώς ήταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της βουλγαρικής αστυνομίας και των εσωτερικών υποθέσεων της τελωνειακής αστυνομίας.


Σύμφωνα με το serraikanea.gr, βουλγαρικές ιστοσελίδες ανέφεραν για την επιχείρηση ότι έχουν συλληφθεί τουλάχιστον έξι τελωνειακοί, οι οποίοι αποτελούσαν ολόκληρη την βάρδια στη βουλγαρική πλευρά, ενώ έρευνες γίνονται και στα σπίτια τους σε κοντινά χωριά και κωμοπόλεις.

Από την άλλη σύμφωνα με το bnr.bg, συνελήφθησαν 22 τελωνειακοί υπάλληλοι σε επιχείρηση στις πόλεις Μπλαγκόεφγκραντ, Κιουστεντίλ, Σόφια και Κούλατα, Σαντάνσκι και Πέτριτς, ενώ κατασχέθηκαν χρήματα των οποίων η προέλευση δεν είναι ακόμη σαφής.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, η κυκλοφορία στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα αποκαταστάθηκε στις 3 μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης.