17 Ιουνίου 2017

Η ομάδα μπάσκετ της Βουλής βάζει... τρίποντο για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Θα αντιμετωπίσει αθλητές του Πρωτέα Βούλας μαζί με τους γονείς τους - Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ)
Θα σκοράρουν... τρίποντο για φιλανθρωπικό σκοπό οι βουλευτές της Ομάδας Μπάσκετ της Βουλής και αθλητές του Πρωτέα Βούλας μαζί με τους γονείς τους.

Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους... και τις ψυχές τους σε ένα σπουδαίο σε σημασία και αξία αγώνα, το Σάββατο στις 17 Ιουνίου στις 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο "Γ. Γεννηματάς".

Η έμπνευση ήταν του βουλευτή Α' Αθηνών της Ένωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη, ο οποίος, ως πατέρας αθλήτριας του Συλλόγου και άκρως ευαισθητοποιημένος για τα παιδιά, έπειτα από συνεννόηση με τους βουλευτές που απαρτίζουν την ομάδα μπάσκετ της Βουλής, πρότεινε στον πρόεδρο του Πρωτέα Βούλας, Χρήστο Βασιλειάδη, να μπουν στο γήπεδο και να αγωνιστούν για έναν κοινό σκοπό: να διαθέσουν τα έσοδα στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ), στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το τόσο δύσκολο όσο και σημαντικό έργο του.

Η εν λόγω πρόταση έγινε άμεσα αποδεκτή από τον πρόεδρο του Συλλόγου, και, σε συνεργασία με τον δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλο, αγκάλιασαν με χαρά και ενθουσιασμό την προσπάθεια, διοργανώνοντας υπό την αιγίδα τους την εκδήλωση.

Οι βουλευτές που θα δώσουν "μάχη" γι' αυτό τον "ιερό" σκοπό είναι, εκτός από τον Μάριο Γεωργιάδη, ο Ανδρέας Λοβέρδος (Αρχηγός Ομάδας-Βουλευτής ΔΗ.ΣΥ), ο Χρήστος Δήμας (ΝΔ) και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης (ΝΔ).

Στον αγώνα θα συμμετέχουν και οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες Σπύρος Παντελιάδης και Σάκης Τζαλαλής, ενώ την ομάδα θα συμπληρώσουν και στελέχη κομμάτων ανάμεσα τους, ο Σεραφείμ Σφήκας, ο Παντελής Περιβολάρης, ο Θοδωρής Υφαντής, ο Χρήστος Θεοδωρίδης, ο Παναγιώτης Αντωνάκης, η Μαργαρίτα Μάλαμα αλλά και ο αδερφός του Βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδας.

Δίκαιος, αλλά και αυστηρός όπως αρμόζει σε κάθε πετυχημένη ομάδα, όπως αυτή της Βουλής, κόουτς, θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Η ομάδα του Πρωτέα Βούλας θα αποτελείται τόσο από αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, όσο και από γονείς τους.


Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, θα προηγηθεί επίσκεψη των δύο ομάδων στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, αλλά η οποιαδήποτε οικονομική συνεισφορά στην ειδικά διαμορφωμένη κάλπη που θα βρίσκεται στην είσοδο του γηπέδου, θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη γι' αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα που έχει ως "σημαία" τα παιδιά, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης, κοινωνικής προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης.