Ο Πολάκης πανηγυρίζει για την και καλά ανεύρεση των ενδοσκοπίων... στην Κολομβία

[Εγώ πάντως έχω επιφυλάξεις για το ότι καρτέλ ναρκωτικών δεν είχε 200.000 να αγοράσει 2-3 ενδοσκόπια και έστελνε τουρίστες κολομβιανούς να τα κλέψουν από Ελλάδα... Τι σκατά καρτέλ ήταν αυτό;]

«Πάτημα» στην επιτυχία της ΕΛΑΣ η οποία εξιχνίασε την υπόθεση με τα κλεμμένα ιατρικά μηχανήματα βρήκε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης προκειμένου να περάσει στην αντεπίθεση και να ζητήσει από τον Ανδρέα Λοβέρδο μια συγνώμη για την κριτική που του είχε ασκήσει.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφερόμενος στις κλοπές ιατρικών μηχανημάτων είχε επισημάνει σε ανάρτηση του στο twitter «Υπάρχει υπ. Υγείας; Ληστεύουν ανενόχλητοι νοσοκομεία. Παρέλαβαν κράτος και θα παραδώσουν μπανανία.»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, μετά τον εντοπισμό των κλεμμένων ιατρικών μηχανημάτων από τις διωκτικές αρχές, δύο εξ αυτών στην Κολομβία (!), και την ταυτοποίηση των τεσσάρων δραστών αναρωτήθηκε αν ο κ. Λοβέρδος θα ζητήσει συγνώμη. Υπενθύμισε μάλιστα και μια παλιότερη δήλωση του στην οποία έκανε λόγο για την συνεργασία του Υπουργείου Υγείας με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να συλληφθούν τα μέλη της οργανωμένης σπείρας.

Βέβαια η επιτυχία είναι της ΕΛ.ΑΣ. και όχι του κ. Πολάκη. Ο τελευταίος αντί να σφετερίζεται την επιτυχία της Αστυνομίας, καλό θα ήταν να πει πώς μια σπείρα Κολομβιανών ρήμαξε τα νοσοκομεία κλέβοντας πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα.

Ο Πολάκης πανηγυρίζει για την και καλά ανεύρεση των ενδοσκοπίων... στην Κολομβία Ο Πολάκης πανηγυρίζει για την και καλά ανεύρεση των ενδοσκοπίων... στην Κολομβία Reviewed by Dexi Extrem on 01:08 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: