20 Ιουνίου 2017

Γελούν με τον Τραμπ -Τι είπε για τη Διώρυγα του Παναμά, πώς του απάντησε ο πρόεδρος της χώρας [βίντεο]

Ηθελε ο Ντόναλντ Τραμπ για μία ακόμη φορά να πάρει τα εύσημα για κάτι που δεν έκανε ο ίδιος; Ή ήταν απλά αδιάβαστος για τη συνάντησή του με ένα ξένο ηγέτη; Οι χρήστες του Twitter διχάζονται, αλλά το βέβαιο είναι πως ο Αμερικανός πρόεδρος τους έκανε ξανά να γελάσουν.


Τη Δευτέρα, ο Τραμπ υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο τον πρόεδρο του Παναμά, Χουάν Κάρλος Βαρέλα. Στη συνομιλία που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως οι δυο τους θα συζητήσουν σημαντικά διεθνή ζητήματα όπως... η Διώρυγα του Παναμά.

«Η Διώρυγα του Παναμά τα πάει αρκετά καλά. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά κατασκευάζοντάς την, σωστά;», είπε ο Τραμπ. Ο Βαρέλα δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και του απάντησε «Ναι, πριν από 100 χρόνια»! Η δήλωση του Αμερικανού ήταν τουλάχιστον παράδοξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι η πρώτη διέλευση πλοίου από τη Διώρυγα έγινε στις 15 Αυγούστου 1914, σύμφωνα με το wikipedia!

Οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν χρόνο και άρχισαν να χλευάζουν τον Τραμπ. «Πήρα 3 στις εξετάσεις στην ιστορία γιατί έκανα λάθος στην ερώτηση ''Ο Τραμπ κατασκεύασε τη Διώρυγα του Παναμά''», έγραψε κάποια. «Οταν υπάρχει απροειδοποίητο διαγώνισμα και δεν έχεις διαβάσει», σχολίασε άλλος. «Απλά λέει το πρώτο πράγμα που του έρχεται. Παναμάς... Διώρυγα. Είμαστε τυχεροί που δεν είπε ''και τα καπέλα τους είναι υπέροχα''», ανέφερε μία ακόμη ανάρτηση.




ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr