08 Ιουνίου 2017

Μπελάδες με την Kellogg's για τον Ελληνοαυστραλό τενίστα Θανάση Κοκκινάκη- Τι συμβαίνει [εικόνες]

Ένα πρωτοφανές μπλέξιμο φαίνεται να έχει Ελληνοαυστραλός τενίστας, Θανάσσης Κοκκινάκης, με την εταιρίας δημητριακών Kellogg’s, καθώς η εταιρία του ζητά να μην χρησιμοποιεί το όνομα...«Special K» στο brand ρούχων του.

Η Kelloggs έχει κινηθεί ήδη δικαστικά, ζητώντας την προστασία του εμπορικού της σήματος “Special K”, το οποίο χρησιμοποιεί εδώ και 59 χρόνια.


Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει, ο τενίστας χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα στο δικό του brand με ρούχα και άλλα εμπορεύματα που σχετίζονται με το τένις.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας δημητριακών ανέφερε «Αυτό που κάνουμε είναι να υπερασπιστούμε τα προϊόντα μας», ενώ η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Αύγουστο.


Γενικότερα, είναι σύνηθες περιστατικό, οι τενίστες να έχουν την δική τους μάρκα, προωθώντας αθλητικά ρούχα και είδη, ωστόσο κανείς μέχρι στιγμή έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με ένα τέτοιο πρόβλημα.


Ο Θανάσης Κοκκινάκης γεννήθηκε στην Αδελαΐδα και οι γονείς του έχουν ελληνική καταγωγή καθώς ο πατέρας του γεννήθηκε στην Καλαμάτα και η μητέρα του στην Τρίπολη.