14 Ιουνίου 2017

Έφοδος στα γραφεία προέδρου δαφνοστεφανωμένης ΠΑΕ για σχέση με το Noor 1!

[Περίεργο που δεν το έχουν γράψει ακόμα το protothema ή οι αθλητικές σελίδες που ταΐζει ο Βαγγέλας... μάλλον δε θα το έμαθαν ακόμα]

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στα γραφεία προέδρου δαφνοστεφανωμένης ΠΑΕ για την υπόθεση Noor 1, όπως αποκάλυψε το Metropolis 95.5

Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία των επιχειρήσεων προέδρου μεγάλης ΠΑΕ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης (14/06), όπως αποκάλυψε το Metropolis 95.5.


Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα» η έφοδος της αστυνομίας, η οποία πραγματοποιείται μετά από εισαγγελική εντολή, συνδέεται με την εύρεση τραπεζικών εμβασμάτων ύψους 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία απεστάλησαν προς την μισθώτρια εταιρεία του Noor 1 και για τα οποία η εταιρία Βαγγέλα λέει ότι τα έστειλε για ανεφοδιασμό πλοίων της με καύσιμα.

Η έρευνα των αστυνομικών αρχών αφορά την ύπαρξη ή μη δικαιολογητικών, αν σχετίζονται με λαθρεμπόριο καυσίμων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και αν υπάρχει κάποια σχέση με το φορτίο του ναρκοπλοίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρμόδιων αρχών, τα επίμαχα εμβάσματα έχουν αποσταλεί την περίοδο που το Noor 1 έκανε το δρομολόγιο με τους δύο τόνους ηρωίνης.