07 Ιουνίου 2017

Ο Τom Cruise «το τερμάτισε»: 'Εκανε το χειρότερο stunt σε ταινία-ΒΙΝΤΕΟ

Έχει σκαρφαλώσει σε ουρανοξύστες, έχει κρεμαστεί από αεροπλάνα, έχει κρατήσει για λεπτά την αναπνοή του κάτω από το νερό. Αλλά στη νέα του ταινία, ο Tom Cruise, ξεπερνά τον εαυτό του. Πιλοτάρει μόνος του ένα μικρό αεροπλάνο και δεν διστάζει μάλιστα να βγαίνει από το πιλοτήριο και να πηγαίνει στην καμπίνα για να πετάει τις υποτιθέμενες σακούλες με ναρκωτικά, όπως προστάζει το σενάριο.

Στο νέα ταινία «Αmerican Made» ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον Barry Seal, έναν πιλότο που στράφηκε στο λαθρεμπόριο κοκαΐνης. Σε μία σκηνή κλήθηκε να οδηγήσει μόνος του ένα μικρό αεροσκάφος. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Doug Liman, που είναι και πιλότος, μιλάει για την επικίνδυνη σκηνή: «Το να οδηγήσεις μικρό και γρήγορο αεροπλάνο, χαμηλά στο έδαφος, είναι ούτως ή άλλως επικίνδυνο. Πόσο μάλλον, όταν ο Tom έπρεπε να πετάξει τις σακούλες με την υποτιθέμενη κοκαΐνη έξω από το αεροπλάνο. Έτσι έπρεπε να βγαίνει από το πιλοτήριο να πηγαίνει στην καμπίνα του αεροπλάνου και να πετάει τις σακούλες έξω».


Και συνεχίζει: «Πετάω δίπλα του με ένα ελικόπτερο για να τον φιλμογραφώ. Αυτό που πραγματικά είναι εντυπωσιακό είναι ότι δεν υπήρχε κανένας άλλος στο πιλοτήριο. Ήταν μόνος του ο Tom στο αεροπλάνο. Όταν έπρεπε να πάει πίσω στην καμπίνα, δεν έμενε κανείς πίσω στο πιλοτήριο!».

Το τρέιλερ της ταινίας «American Made» μόλις κυκλοφόρησε και το φιλμ αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 25 Αυγούστου.