13 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Δεν τα παρατούν οι Διάσημοι-Μισθοφόρος: «Βούλωστο ρε! Σε ανεχόμαστε…»

Μπορεί να είναι αρκετοί εκείνοι που θεωρούν ότι οι Διάσημοι πλέον έχουν παραδώσει πνεύμα μετά και την αποχώρηση του Μπο, έχοντας μείνει μόνο τρεις, όμως απόψε απέδειξαν στους Μαχητές ότι δεν θα παραδώσουν έτσι εύκολα τα όπλα και θα συνεχίσουν να τους στερούν μεγάλα έπαθλα.


Παρόλο που από τους Μπλε αγωνίστηκαν Μάριος και Κώστας μαζί με τη Σάρα, ο κλασικός Ντάνος και η έκπληξη Χρανιώτης, αλλά και η φιλότιμη Ευρυδίκη επικράτησαν με 10-7, παίρνοντας ένα σούπερ έπαθλο: εκτός από κάποιες μακαρονάδες συσκευασίας στην παραλία, μεταφέρθηκαν στο πιο τουριστικό μέρος του Άγιου Δομίνικου, στη Μπούντα Κάνα, έκαναν μπάνιο, δείπνησαν και κοιμήθηκαν σε κρεβάτια. Την επόμενη δε ημέρα απόλαυσαν την ανατολή του ηλίου μέσα από ένα αερόστατο!

Η νίκη αυτή των Διάσημων, πιθανότατα προσγείωσε τους Μαχητές, που μετά από ένα καλό σερί δεν τα κατάφεραν καλά στον στόχο, που ήταν ακόντια τα οποία έπρεπε να περάσουν μέσα από κρίκους. Ενόψει μάλιστα και του επάθλου ασυλίας της Τρίτης ίσως αντιληφθούν ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα...

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΝΟΥ



ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΑΘΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ


ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ



Αρπάχτηκαν Σπαλιάρας – Μισθοφόρος! «Βούλωστο ρε! Σε ανεχόμαστε…»

«Έχει κάνει ηθοποιός και ξέρει να υποδυθεί καλά τον ρόλο του! Τώρα που τελείωσε η 24ωρη…»
Ένταση με το… καλημέρα του νέου επεισοδίου είχαμε στο Survivor, καθώς ο Γιάννης Σπαλιάρας χωρίς κανέναν λόγο μίλησε πολύ άσχημα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ο μισθοφόρος του πρότεινε απλά να πάρει δύο ψωμάκια και ο Σπαλιάρας θεώρησε …σωστό να του πει να το βουλώσει, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως “σε ανεχόμαστε”.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος διατήρησε την ψυχραιμία του και εν συνεχεία τόνισε στην κάμερα: «Το πρωί είχαμε έναν διαπληκτισμό γιατί ο Γιάννης μου μίλησε άσχημα και μου είπε ότι αρκετά σε έχω ανεχθεί κι εγώ εκεί γέλασα από μέσα μου γιατί κι εγώ και η ομάδα τον έχουμε ανεχτεί όλο αυτόν τον καιρό για πολλά θέματα που έχει.

Απλά ξέρει πάρα πολύ καλά να τα κρύβει γιατί ήταν από πριν διάσημος και ξέρει πάρα πολύ καλά να χειρίζεται την εικόνα του. Τώρα που τελείωσε η 24ωρη μπορώ να σκεφτώ πως ο Γιάννης γίνεται πιο πολύ ο εαυτός του, να χαλάρωσε αφού σου λέει “τώρα με ψήφισαν όσοι με ψήφισαν”. Ούτως ή άλλως έχει κάνει και ηθοποιός και ξέρει να υποδυθεί καλά τον ρόλο του. Από τον Γιάννη δεν έχουμε δει το 100% του πραγματικού του εαυτού γιατί ξέρει να το χειριστεί πάρα πολύ καλά και πιστεύω το κρατάει πολύ καλά μέσα του».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε λίγο αργότερα με τη σειρά του: «Με τον Κώστα και τον Μάριο είμαστε άνθρωποι με έντονο χαρακτήρα και πολλές φορές κοντραριζόμαστε. Ίσως η ύπαρξη του καφέ στο πρωινό, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, να μας έκανε έτσι πιο νευρικούς. Επίσης η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι λίγο απότομη, οπότε όταν ξυπνάς το πρωί και πρέπει να φύγεις από ένα τόσο όμορφο μέρος, μπορεί να σου φταίνε διάφορα».

Η συμπεριφορά του Γιάννη Σπαλιάρα ήταν απαράδεκτη και σίγουρα ο καφές και η «επιστροφή στην πραγματικότητα» δεν αποτελούν καμία δικαιολογία.

Δείτε στο βίντεο τι συνέβη με τους Μαχητές του Survivor…



Το… παράπονο του Ντάνου για την γκρίνια της Βαλαβάνη! «Μας είχε ζαλίσει…»

«Άμα αρχίσει η γκρίνια, δεν γλιτώνεις από πουθενά…»
Οι Διάσημοι του Survivor κέρδισαν το σημερινό αγώνισμα με 10-7 και απόλαυσαν ένα καταπληκτικό έπαθλο. Αφού έφαγαν ζυμαρικά στην παραλία, επιβιβάστηκαν σε ένα ιδιωτικό τζετ και πήγαν στην Πούντα Κάνα.

Εκεί πέρασαν μια υπέροχη μέρα, έφαγαν, απόλαυσαν ανέσεις σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο και το πρωί μπήκαν σε ένα αερόστατο και παρακολούθησαν την ανατολή του ηλίου από πολύ ψηλά.

Μετά το τέλος του αγώνα και αφού ο Σάκης Τανιμανίδης τους έδινε αναλυτικές πληροφορίες για το έπαθλο που κέρδισαν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν άντεξε και μίλησε για την γκρίνια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η γνωστή αθλητικογράφος περίμενε πως και πως ένα έπαθλο που θα είχε να κάνει με ξενοδοχείο και φυσικά με μπάνιο, κάτι που …υπενθύμιζε συνεχώς στους συμπαίκτες της.

Δείτε όσα έγιναν μετά το τέλος του αγωνίσματος στο Survivor…



Η ήττα από τον Αγγελόπουλο εξόργισε τον Μισθοφόρο! Πετούσε ότι έβρισκε μπροστά του!

Εκνευρισμένος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ήττα από τον Ντάνο!
Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος τέθηκαν αντιμέτωποι στο αγώνισμα του Survivor αρκετές φορές σήμερα, ωστόσο, στο ένα από τα ματς που έχασε ο μισθοφόρος εκνευρίστηκε πάρα πολύ.

Ο Αναγνωστόπουλος μόλις συνειδητοποίησε ότι ηττήθηκε στο παιχνίδι, πέταξε μακριά και με δύναμη το ακόντιο και εν συνεχεία χτύπησε το παγούρι, το οποίο εκτόξευσε μακριά. Έπειτα, έφυγε εκνευρισμένος από την κερκίδα των Μαχητών, όπου επέστρεψε μετά από λίγο.

Δείτε τι έγινε στο αγώνισμα του Survivor…