15 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor - Μόνο δύο έμειναν οι Διάσημοι! Δείτε ποιος αποχώρησε

Ο «Χρανιώλας» έχασε την ατομική ασυλία, όπως και ο Αγγελόπουλος, με την Ευρυδίκη να είναι εκείνη που εξασφάλισε τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμη την παρουσία της στο παιχνίδι


Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν τελικά ο παίκτης που είπε «αντίο» στο Survivor από την ομάδα των Διάσημων που έχασε το κρίσιμο αγώνισμα της ασυλίας.


Ο «Χρανιώλας» έχασε την ατομική ασυλία, όπως και ο Αγγελόπουλος, με την Ευρυδίκη να είναι εκείνη που εξασφάλισε τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμη την παρουσία της στο παιχνίδι.



Ο γνωστός ηθοποιός δεν είχε πολλές πιθανότητες παραμονής απέναντι στον Ντάνο που είναι ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού, ενώ το γνώριζε και ο ίδιος εκ των προτέρων, τονίζοντας ότι καιρός ήταν να αποχαιρετήσει τα αγαπημένα του σημεία στην παραλία.

Αυτό που μάθαμε και μας εξέπληξε είναι ότι οι δύο παίκτες που συνεχίζουν - Ντάνος και Ευρυδίκη - θα εξακολουθήσουν να αγωνίζονται ως ομάδα (φήμες έκαναν λόγο για μετάβαση σε ατομικό επίπεδο, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν). Το χειρότερο όμως περιμένει τον Αγγελόπουλο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίζει σε κάθε στίβο μάχης ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους του, εναλλάξ!

Παύει δηλαδή να ισχύει η επιλογή δύο μόνο Μαχητών όπως συνέβαινε μέχρι τώρα και θα αγωνίζονται όλοι τους απέναντι στον έναν! Όσον αφορά στην  Ευρυδίκη τα πράγματα παραμένουν ως έχουν, δηλαδή θα εξακολουθήσουν οι μάχες της με την Σάρα.

Με αυτά τα δεδομένα, οι δύο παίκτες δεν θα είναι περίεργο αν χρειαστούν ασθενοφόρο μέσα στις επόμενες ημέρες από υπερκόπωση...