08 Ιουνίου 2017

Survivor: Μυστήριο με το κορίτσι του Βασάλου- Τι λέει ο πατέρας του «Μαχητή»

[Τα πράματα είναι απλά: Ο Βασάλος έχει 2-3 γκ@μενες ταυτόχρονα και υπάρχει πρόβλημα... :)))]

«Την επόμενη φορά που θα μιλήσει για λογαριασμό της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή για τον Κωνσταντίνο, εγώ θα απευθυνθώ σε δικηγόρο», είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου


Στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος προκάλεσε ερωτηματικά με τη συμπεριφορά του, όταν είδε το βίντεο της φίλης του Μαρί Ρόουζ Τορκμανιάν, η οποία όπως διαμηνύει πως είναι η κοπέλα του.

Ο ίδιος, όσο άκουγε τα λόγια της χαμογελούσε, ντρεπόταν, αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο, ούτε απάντησε στα πειράγματα των συμπαιχτών του. Η προβολή αυτού του βίντεο ενόχλησε την οικογένεια του Κωνσταντίνου. «Εγώ δεν την γνωρίζω καθόλου. Μου κάνει πολύ δυσάρεστη εντύπωση το γεγονός ότι βγαίνει και μιλάει. Είπα στην κόρη μου να επικοινωνήσει μαζί της και να την ενημερώσει ότι την επόμενη φορά που θα μιλήσει για λογαριασμό της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή για τον Κωνσταντίνο, εγώ θα απευθυνθώ σε δικηγόρο. Δεν θέλω κανείς να χρησιμοποιεί το παιδί μου για κανένα λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Κωνσταντίνου και πρωταθλητής bodybuilding, Γιάννης Bασάλος, στην Espresso.


Ωστόσο, το μυστήριο με το κορίτσι του Βασάλου συνεχίζεται, αφού και ο παίχτης του Survivor απέφυγε να αναφέρει αν η σχέση του με την κοπέλα είναι φιλική ή ερωτική, ενώ στην αρχή του παιχνιδιού είχε αναφέρει στους συμπαίχτες του πως είναι μόνος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πάντως, ο εκνευρισμός της οικογένειας του Βασάλου ξεκίνησε τον Μάρτη, όταν η Μαρί Ρόουζ αυτοσυστήθηκε ως το κορίτσι του Κωνσταντίνου Βασάλου. Αυτό την έφερε αντιμέτωπη με την αθλήτρια bodybuilding Βασιλική Αγιανοπούλου που φέρεται να διεκδικούσε μια θέση στην καρδιά του Κωνσταντίνου.

Όσο άκουγε τα λόγια της στο παρακάτω βίντεο χαμογελούσε, ντρεπόταν, αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο


Πριν λίγο καιρό η ίδια δήλωνε εκπρόσωπος της οικογένειας και κατηγορούσε κάποια άλλη γυμνάστρια (την Βασιλική Αγιανοπούλου) ότι χρησιμοποιεί το όνομα του Βασάλου: