10 Ιουλίου 2017

ΗΠΑ: Η φαμίλια Κάρτερ έκανε κορίτσι, μετά από 137 χρόνια!

Μια οικογένεια στη Νότια Καρολίνα γιορτάζει την πρώτη γέννηση θηλυκού μέλους για πάνω από έναν αιώνα... - Γιγαντιαία πινακίδα στην εθνική οδό, «δώρο» των συναδέλφων του, έγραφε: «Καλώς ήρθες στον κόσμο Carter Louise Settle!»

Ευχάριστα τα νέα! Μια οικογένεια στη Νότια Καρολίνα γιορτάζει την πρώτη γέννηση θηλυκού μέλους για πάνω από έναν αιώνα...

Μαζί με την οικογένεια Settle το γιόρτασαν και οι συνάδελφοι του πατέρα, προσφέροντάς του μια αναπάντεχη έκπληξη!

«Καλώς ήρθες στον κόσμο Carter Louise Settle!», έγραφε η γιγαντιαία πινακίδα στην εθνική οδό, «δώρο» των συναδέλφων του στον ευτυχή μπαμπά, Will.

Συγκινημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασαν τα νέα οι φίλοι και συνάδελφοί του, ο ευτυχής πατέρας δεν μπορεί να πιστέψει ότι κρατά στα χέρια του ένα κορίτσι. Με το που είδα την πινακίδα με την μικρή, αναφώνησα: «Ω, Θεέ μου, απίστευτο! Η μητέρα μου είναι εκστασιασμένη», όπως δηλώνει στο ABC.

Μπορεί να άργησε, αλλά το πέτυχε... Όλα έγιναν «ροζ».

Και το όνομα αυτής, Κάρτερ! «Είναι ένα ισχυρό όνομα και της χρειάζεται, αφού θα έχει γύρω της τόσους άντρες στην οικογένεια», εξομολογείται ο ίδιος.

Την πινακίδα, φυσικά, είδαν και πολλοί γνωστοί και φίλοι του ζευγαριού, που έσπευσαν να συγχαρούν την οικογένεια με ευχές, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων.

Ο Will Settle εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία, γεγονός που διευκόλυνε τους συναδέλφους του να υλοποιήσουν την εξαιρετική ιδέα, που θα αποτυπωθεί στη μνήμη όλης της περιοχής!

Η ανδροκρατούμενη οικογένεια Settle, πριν την Carter..


Να, και η μικρή, διάσημη από κούνια, Carter...