12 Ιουλίου 2017

ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΓΟΝΕΑ ΜΑΛ@ΚΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ; Βίντεο-σοκ: Ο υπεύθυνος λέει σε 13χρονο: "Πήδα, το πολύ–πολύ να χτυπήσεις στα βράχια"

Ένα ασύλληπτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Γλυκή Θεσπρωτίας, όταν μία οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε τις πηγές του Αχέροντα.

Ο 13χρονος γιος της οικογένειας ζήτησε από τους γονείς του να κάνει το πέρασμα του ποταμού με τροχαλία, καθώς στο σημείο υπήρχε η σχετική δραστηριότητα.

Οι γονείς πλήρωσαν το αντίτιμο των τριών ευρώ και το παιδί ανέβηκε στην εξέδρα. Αφού δέθηκε με τον ιμάντα ασφαλείας ο 13χρονος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και επισήμανε στον επιχειρηματία ότι δεν είχε προσδεθεί με το σχοινί που φθάνει στην απέναντι όχθη.

Όπως ακούγεται στο βίντεο του thespro.gr, ο επιχειρηματίας, χωρίς να δώσει σημασία, αστειεύτηκε με το παιδί λέγοντάς του: «πήδα, το πολύ–πολύ να πέσεις στις πέτρες».


Όντως, το αγόρι πήδηξε και έπεσε από ύψος 5 μέτρων στα βράχια, αφού ο ιμάντας του δεν ήταν δεμένος με το σκοινί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι, την πλάτη και τα χέρια του, στα οποία τοποθετήθηκε γύψος.

Μετά το περιστατικό ο επιχειρηματίας εξαφανίστηκε, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο των γονιών του αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δραστηριότητα δεν διαθέτει αδειοδότηση και παρά τις καταγγελίες στις αρμόδιες Αρχές, δεν υπάρχει καμία αντίδραση.


ΠΗΓΗ: THESPRO.GR