24 Ιουλίου 2017

Χανιά: Συνελήφθη 59χρονη, γιατί δεν αποκάλυψε τους «πιστολέρο» στο γλέντι της!

Όταν οι κρότοι πυροβολισμών αναστάτωσαν μια περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, οι περίοικοι ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα άνδρες του οποίου και της Ο.Π.Κ.Ε. έφτασαν αμέσως στο σπίτι μιας 59χρονης όπου γινόταν το γλέντι από το οποίο είχαν ακουστεί οι βολές.


Οι «πιστολέρο» είχαν γίνει άφαντοι και η 59χρονη οικοδέσποινα που είχε διοργανώσει την εκδήλωση αρνήθηκε να κατονομάσει αυτούς που έριχναν τους άσκοπους πυροβολισμούς. Έτσι, συνελήφθη η ίδια ως υπεύθυνη και  παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίος της άσκησε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.

*** Στο μαντρί του σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, με τα ζώα του έκρυβε και ένα… πιστόλι με τον γεμιστήρα του ένας 67χρονος κτηνοτρόφος! Οι άνδρες της Ασφαλείας και του Τ.Α.Ε. που έκαναν έρευνα στο μαντρί, το βρήκαν και το έστειλαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.