Η πρό(σ)κληση των Τούρκων Anonymous! «Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Τούρκοι Anonymous ανήρτησαν ένα ιδιαίτερα προκλητικό βίντεο προ(σ)καλώντας τους Έλληνες Anonymous ύστερα από την κυβερνοεπίθεση στο δίκτυο του χρηματιστηρίου της χώρας τους.

«Ως οι Anonymous της Τουρκίας, ανακοινώνουμε ότι είμαστε ενάντια σε όποιον επιτίθεται στη χώρα μας. Καθώς είχαμε ρίξει τους ρωσικούς στρατηγικούς server (διακομιστές)του κράτους χωρίς καμία προειδοποίηση στους Ρώσους χάκερ και στους υποστηρικτές τους από τη ρωσική ομάδα Anonymous στις 25 Δεκεμβρίου του 2015, μπορούμε να ρίξουμε όλους τους στρατηγικούς server της Ελλάδας χωρίς καμία προειδοποίηση στην ελληνική ομάδα χάκερ και τους υποστηρικτές τους», τονίζουν.

«Επιπλέον, θα θέλαμε να πούμε ότι θα υποστηρίξουμε την ομάδα ASLAN NEFERLER TEAM. Αυτό δεν είναι προειδοποίηση ή πρόκληση. Είμαστε οι Anonymous της Τουρκίας. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε», προσθέτουν.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η πρό(σ)κληση των Τούρκων Anonymous! «Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε» (ΒΙΝΤΕΟ) Η πρό(σ)κληση των Τούρκων Anonymous! «Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε» (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Dexi Extrem on 19:09 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: