04 Ιουλίου 2017

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ! Υπουργός στέλνει πετσέτες σε άλλα υπουργεία για να σκουπίσουν τον ιδρώτα τους

Δεν είναι ότι το ελληνικό δημόσιο καθυστερεί με τις γραφειοκρατικές του μεθόδους μόνο τους ιδιώτες που σαν αποτέλεσμα είναι να παραπονιέται πολύς κόσμος πολλά χρόνια.
Το ελληνικό δημόσιο ταλαιπωρεί τον ίδιο του τον εαυτό. Και όμως ναι, κάνει και αυτό. Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί αυτό που έκανε ο υπουργός υποδομών και δικτύων Χρήστος Σπίρτζης δείχνει ότι η γραφειοκρατία ανάμεσα στα υπουργεία καλά κρατεί.


Ο κ. Χρήστος Σπίρτζης προκειμένου να τρέξει τις ημερομηνίες και τους χρόνους για κάποιο από τα έργα ώστε να παραδώσει τότε που έπρεπε, ανάμεσα στα εκατοντάδες χαρτιά με τις υπογραφές έπρεπε να πάρει υπογραφές και από άλλα υπουργεία και συναρμόδιους υπουργούς.

Έλα ντε, όμως που οι υπάλληλοι του υπουργείου καθυστερούσαν με κίνδυνο να χαθεί το έργο. Έτσι μαζί με ένα έγγραφο που τους έστειλε για τις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν και μάλιστα το ταχύτερο, τους έστειλε και δύο μικρές πετσέτες για να σκουπίζουν τον ιδρώτα τους από την πολύ δουλειά που έχουν να κάνουν, έλεγε ο υπουργός σε συνομιλητές του για να δείξει τους χρόνους που το κράτος και το δημόσιο διαθέτει όχι μόνο απέναντι στον απλό ιδιώτη, αλλά ακόμη και στα άλλα υπουργεία με κίνδυνο να χάνονται χρήματα, έργα, προγράμματα.