20 Ιουλίου 2017

ΝΔ: Η σιωπή του Τσίπρα για τον Καμμένο είναι συνενοχή

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως το Μαξίμου επιθυμεί να μετατρέψει την κυβερνητική πλειοψηφία σε πλειοψηφία συγκάλυψης, καθώς φοβάται την αλήθεια.


Δυναμώνει τους τόνους ενόψει της συζήτησης για το σκάνδαλο του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως «το Μέγαρο Μαξίμου καταβάλλει αγωνιώδη προσπάθεια να φύγει από την προσοχή της κοινής γνώμης το σκάνδαλο Καμμένου».

«Φοβούνται τη διερεύνηση της αλήθειας, κρύβονται και προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να μετατρέψουν την κυβερνητική πλειοψηφία σε πλειοψηφία συγκάλυψης» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία ζητά την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση της Παρασκευής.

«Περιμένουμε στη Βουλή τον κ. Τσίπρα να απαντήσει αν γνώριζε τις συνεχείς επικοινωνίες Καμμένου με τον κατάδικο για ναρκωτικά ισοβίτη» αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας πως «η σιωπή του είναι συνενοχή».

«Αύριο ο κάθε βουλευτής έρχεται αντιμέτωπος με τη συνείδησή του και την ευθύνη του απέναντι στη Δημοκρατία και την αλήθεια» καταλήγει η Νέα Δημοκρατία, δείχνοντας τη θέση της για τη διερεύνηση της εμπλοκής του Πάνου Καμμένου στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση Γιαννουσάκη.