Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΧ@ΣΑ➤Φίλης για Καμμένο: Έπραξε ορθώς

[Χθες σε συνέντευξή του ο ηλίθιος, άλλα έλεγε :)))]

Κανένα απολύτως ζήτημα Καμμένου για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη δεν θέτει ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του Capital.gr, το οποίο ανέφερε επικαλούμενο κομματικές πηγές ότι στον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον υπουργό και κυβερνητικό εταίρο του Πρωθυπουργού απέναντι σε "επιχειρηματικά συμφέροντα".


Ο κ. Φίλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως "ορθώς έπραξε ο κ. Καμμένος με το ενδιαφέρον που έδειξε" διευκρινίζοντας μάλιστα πως δεν θεωρεί ότι υπάρχει θέμα δεοντολογίας στην πράξη του.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση της Ν.Δ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Καμμένου- NOOR1, ο κ. Φίλης, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα είχε αντίρρηση για τη σύστασή της αλλά δεν θέλει να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα, επαναλαμβάνοντας τη "γραμμή Μαξίμου" περί "αντιπερισπασμού" από τη Ν.Δ.

http://www.capital.gr/politiki/3225118/filis-gia-kammeno-epraxe-orthos
Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΧ@ΣΑ➤Φίλης για Καμμένο: Έπραξε ορθώς Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΧ@ΣΑ➤Φίλης για Καμμένο: Έπραξε ορθώς Reviewed by Dexi Extrem on 11:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: