28 Ιουλίου 2017

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! Εταιρεία ρούχων ζητά δημοσίως από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να της εξοφλήσει φόρεμα! [εικόνες]

Να έχει κρατήσει ένα ρούχο για προσωπική της χρήση χωρίς να το έχει εξοφλήσει εμφανίζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, από εταιρεία ρούχων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το fthis.gr, η εταιρεία ρούχων «The Motley Goat», σχολιάζοντας δύο φωτογραφίες της παρουσιάστριας στο Instagram, ζητά από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είτε να επιστρέψει το ρούχο, είτε να το εξοφλήσει.



Ο υπεύθυνος της εταιρείας ρούχων μιλώντας στο fthis.gr εξήγησε ότι έκαναν μια παρουσίαση ρούχων στις 2 Απριλίου στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, εκείνη ενθουσιάστηκε με ένα καφτάνι και ζήτησε να το φορέσει σε κάποια εκπομπή. Τελικά δεν το φόρεσε, ωστόσο δεν επεστράφη, ενώ καμία προσπάθεια επικοινωνίας με τον στιλίστα της παρουσιάστριας δεν ευοδώθηκε. 

  

Η ίδια η παρουσιάστρια, πάντως, δηλώνει άγνοια για το θέμα, ενώ μετά την επικοινωνία της με το fthis.gr κατέβασε και τα εν λόγω σχόλια από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Το επίιμαχο φόρεμα: