15 Ιουλίου 2017

Συγκλονιστική συγκέντρωση οπαδών του Αγιαξ έξω από το σπίτι του Νούρι

Χιλιάδες φίλοι και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το σπίτι του άτυχου Αμπντελάκ Νούρι - Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο παίκτης υπέστη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη
Το απόγευμα της Παρασκευής χιλιάδες οπαδοί του Αγιαξ βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Νούρι για να του εκφράσουν τη στήριξή τους, τόσο σ' εκείνον, όσο και στους γονείς του, δημιουργώντας συγκλονιστικές εικόνες, στις οποίες συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου...

O Αμπντελχάκ Νουρί του Άγιαξ κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια του φιλικού προετοιμασίας με τη Βέρντερ Βρέμης στις 8/7. Στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης ο νεαρός έκατσε σιγά-σιγά στο έδαφος δεν έχασε άμεσα τις αισθήσεις του και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

Τον παρέλαβε ελικόπτερο με προορισμό νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ, με την ολλανδική ομάδα να ενημερώνει την επομένη ότι η ζωή του 20χρονου δεν είναι σε κίνδυνο αλλά ο παίκτης παραμένει στην εντατική.

Δυστυχώς η ενημέρωση από τον Άγιαξ το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) ήταν σοκαριστική, αφού έγινε γνωστό ότι ο Αμπντελχάκ Νουρί υποφέρει από σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη... Εφιαλτικό σενάριο για τον Ολλανδομαροκινό μέσο και μια είδηση που συγκλόνισε τους φίλους του Άγιαξ, οι οποίοι "έριξαν" την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας προσπαθώντας να μάθουν περισσότερα.

"Ο σύλλογος είναι βαθύτατα λυπημένος από τα νέα που θέλουν τον Νουρί να διαγνώσθηκε με σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί του και με τους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή", ανέφερε μέσω social media o ολλανδικός σύλλογος.









Πηγή:www.gazzetta.gr