26 Ιουλίου 2017

Ευρηματικό φώτοσοπ για τη σχέση Φωτίου-Αχτσιόγλου [εικόνες]

Με παρόμοιο ντύσιμο, άφθονα χαμόγελα και δίπλα-δίπλα έκαναν την εμφάνισή τους στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου, για τη Γιορτή της Δημοκρατίας, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, η Έφη Αχτσιόγλου και η Θεανώ Φωτίου.


Η κοινή εμφάνισή τους, στα μαύρα, τράβηξε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων στην εκδήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.







Ο χρήστης master yoda έκανε ένα ευρηματικό φώτοσοπ, βασισμένος σε μία από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν:


Η έμπνευση ξεκίνησε προφανώς από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει με την υπουργοποίησή τους, ότι δηλαδή η συνύπαρξή τους στο υπουργείο Εργασίας δεν θα είναι ανέφελη.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η Θεανώ Φωτίου επί δύο ώρες πίστεψε ότι θα γίνει εκείνη υπουργός Εργασίας, μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Κατρούγκαλου. Αλλά όταν διαψεύστηκαν οι ελπίδες της, δεν έκρυψε την οργή της.



Εγραφε τότε ο «Ελεύθερος Τύπος» το παρασκήνιο:
«Η ανακοίνωση της τοποθέτησης της 31χρονης Έφης Αχτσιόγλου στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας φαίνεται να προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Θεανούς Φωτίου. Η αναπληρώτρια υπουργός αρμόδια για την Κοινωνική Αλληλεγγύη σε διαρροή για τη θέση του υπουργού Εργασίας άκουσε και το όνομά της, γεγονός που την χαροποίησε ιδιαίτερα, όταν τελικά όμως ανακοινώθηκε το όνομα της πρώην συμβούλου του Γιώργου Κατρούγκαλου έδειξε την απογοήτευσή της».

Όπως ανέφερε το ίδιο άρθρο μάλιστα, κομματικά στελέχη «ασκούσαν έντονη κριτική στον ανασχηματισμό Τσίπρα κυρίως για την τοποθέτηση της επικεφαλής στο υπουργείο Εργασίας κάνοντας λόγο για απουσία σεβασμού προς τη Θ. Φωτίου και τη Ρ. Αντωνοπούλου, ενώ παράλληλα καυτηρίασαν το γεγονός ότι τοποθετήθηκαν άπειροι βουλευτές σε θέσεις-κλειδιά όπως η νέα υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και ο Σωκράτης Φάμελλος στη θέση του αναπλ. υπουργού Ενέργειας».

Η ίδια η Θεανώ Φωτίου είχε διαψεύσει το δημοσίευμα με τον χαρακτηρισμό «γελοιότητες», διαβεβαιώνοντας ότι η σχέση της με την 32χρονη και όμορφη υπουργό Εργασίας είναι άριστη.