24 Ιουλίου 2017

Α.Γεωργιάδης: Ο Βαρουφάκης "κρατάει" τον Τσίπρα

"Ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον κ. Βαρουφάκη γιατί ο "Γιάνης με ένα νι” τον κρατάει. Τον τρέμουνε γιατί έχει γράψει κι άλλα που δεν έχει γράψει στο βιβλίο του", δήλωσε  ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.




Σχολιάζοντας στον ρ/σ του Alpha τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Guardian, τόνισε: "Ο Τσίπρας λέει ότι δεν είχε εμπειρία. Συγγνώμη κύριε, μας χρέωσες 100 δις επειδή ήσουν άπειρος και κάνεις και δηλώσεις στον Guardian".

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ αναφέρθηκε και στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών υποστηρίζοντας ότι "προκύπτουν μια χαρά ευθύνες".


Χαρακτήρισε "πάρα πολύ επικίνδυνη την κόντρα της κυβέρνησης με τη δικαιοσύνη" εκφράζοντας την ελπίδα "να τελειώσει γρήγορα γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κόντρα, θα πάψουν οι πολίτες να έχουν εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη".

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα για τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης (της ΝΔ) Χαράλαμπο Αθανασίου είπε χαρακτηριστικά: "Δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά όσα γράφει ο Βαξεβάνης. Το Μαξίμου εκδίδει την εφημερίδα του Βαξεβάνη".