30 Ιουλίου 2017

Η Καφαντάρη εξίσωσε τον "Ρουβίκωνα" με τους "Παραιτηθείτε"

Σε αμήχανη στιγμή βρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρούλα Καφαντάρη στην προσπάθειά της να υποστηρίξει την ακατανόητη ενέργεια του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να παρέμβει για να μη συλληφθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα που έκαναν ντου στο προαύλιο της Βουλής πριν λίγες μέρες.


Η αμηχανία της βουλευτού φάνηκε ιδιαίτερα με την εντελώς άστοχη και άτοπη αναφορά της στους «Παραιτηθείτε», το Κίνημα που οργάνωνε ειρηνικές εκδηλώσεις κατά της κυβέρνησης στην πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, όπως είπε καλεσμένη σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ήταν μια κίνηση με χαρακτήρα ακτιβισμού, δε μπήκανε μέσα στο χώρο της Βουλής, μόνο στο προαύλιο, ο Πρόεδρος Βουλής εκτιμώντας την κατάσταση έλαβε αυτή την απόφαση σε συνεννόηση με τον κ. Τόσκα και κρατήθηκαν και τα στοιχεία τους… Και μη ξεχνάμε και κάποιες εκδηλώσεις ‘’Παραιτηθείτε» πριν κάποιον καιρό που είχαμε ζητήματα με φασαρίες, εδώ υπήρχε μόνο ρίψη φέιγ βολάν και τίποτα άλλο…».

Μάλλον, η κα Καφαντάρη ξεχνάει τα «ντου» και τους βανδαλισμούς του Ρουβίκωνα σε γραφεία, καταστήματα και ιδιωτικές επιχειρήσεις, όπως στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σε καφετέρια Mikel, στα γραφεία ΤΑΙΠΕΔ, στο δημαρχείο Ζωγράφου προσφάτως και αλλού…