ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΕΣΥ; Νεαρός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικα παιδιά στην παραλία της Αμφιλοχίας

Η 33χρονη μητέρα και η 16χρονη κόρη της έβαλαν οργισμένες τις φωνές προκαλώντας την αντίδραση και άλλων λουόμενων, που δεν είχαν αντιληφθεί ως εκείνη τη στιγμή τι συνέβαινε


Την οργή των λουόμενων που απολάμβαναν μαζί με τα μικρά παιδιά τους τη θάλασσα στην παραλία της Μπούκας στην Αμφιλοχία, προκάλεσε ένας νεαρός επιδειξίας ο οποίος γδύθηκε τελείως μπροστά μία γυναίκα και την ανήλικη κόρη της και άρχισε να αυνανίζεται!

Η 33χρονη μητέρα και η 16χρονη κόρη της έβαλαν οργισμένες τις φωνές προκαλώντας την αντίδραση και άλλων λουόμενων, που δεν είχαν αντιληφθεί ως εκείνη τη στιγμή τι συνέβαινε. Έτσι, ο νεαρός αναγκάστηκε να φύγει όπως- όπως από την παραλία. Ωστόσο, οι δυο γυναίκες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Αμφιλοχίας και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του δίνοντας την περιγραφή του.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και, λίγη ώρα αργότερα, κατάφεραν να εντοπίσουν τον επιδειξία σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της αιδούς και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΕΣΥ; Νεαρός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικα παιδιά στην παραλία της Αμφιλοχίας ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΕΣΥ; Νεαρός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικα παιδιά στην παραλία της Αμφιλοχίας Reviewed by Dexi Extrem on 20:56 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: