28 Ιουλίου 2017

Ο ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Εικόνες ντροπής στον Κάβο με μεθυσμένους, εκτός εαυτού Βρετανούς -Ερχονται και οργιάζουν [εικόνες]

Βραβείο οργίων παίρνει η περιοχή Κάβος της Κέρκυρας με τους Βρετανούς να δημοσιεύουν συνεχώς στα socila media φωτογραφίες από τις ξέφρενες βραδιές τους, οι οποίες ξεπερνούν κάθε φαντασία.


Φωτογραφίες με γυμνούς σε παραλίες, νέους τύφλα από το μεθύσι, άλλους παρατημένους πάνω σε σκουπίδια, άλλους λιπόθυμους στην τουαλέτα και άλλους να κάνουν όργια δημοσίως, το μόνο σίγουρο είναι πως οι τουρίστες δεν αρκούνται μόνο στα ξέφρενα πάρτι, αλλά δημοσιεύουν και τα «καμώματά» του στα social media.





Γράφοντας το μήνυμα «Love Life Love Kavos», οι Βρετανοί γίνονται κάθε χρόνο πρώτη είδηση στα διεθνή μέσα με τα όργια του στην χώρα μας, επιλέγοντας την περιοχή Κάβος της Κέρκυρας λόγω του «φτηνού» τουρισμού που προσφέρει.

Το θέαμα βέβαια μόνο οργή θα μπορούσε να προκαλέσει σε κάποιον οικογενειάρχη ή ντόπιο του νησιού, καθώς δεκάδες νεαροί μεθυσμένοι, γυμνοί, και λιπόθυμοι εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ καταλήγουν να βρίσκονται πεσμένοι σε κάθε άκρη του νησιού.






Μάλιστα, τα όργια των Βρετανών έχουν γίνει και θέμα σελίδας στο Facebook με θέμα Turns out Kavos was ready for you, περιέχοντας φωτογραφίες που προκαλούν σοκ. Μάλιστα η σελίδα έχει πάνω από 6.000 likes με μερικές από τις εικόνες να προκαλούν αποστροφή.